Arkiver

EventsGuideNyheder

Iværksætter pop-up besætter Nordea-bygning

Holstebro, Global Entrepreneurship Week

Den gamle Nordea-bygning i Nørregade i Holstebro bliver hele uge 46 besat af seks iværksættere. Besættelsen sker som led i Global Entrepreneurship Week og er ganske venligtsindet med mulighed for vejledning og sparring.

Normalt er pop-up-shops dedikeret mode eller mad. Men i anledning af Global Entrepreneurship Week i uge 46 vil den gamle Nordea-bygning i Nørregade i Holstebro danne ramme om en iværksætter pop-up.

Seks iværksættere driver nemlig hele ugen virksomhed i bygningen, hvor alle er velkomne til at kigge ind til vejledning, coaching og sparring.

Daglige workshops og iværksættertema

Fra mandag til lørdag vil der være mulighed for korte, individuelle samtaler i gågadens normale åbningstid, og hvis man er helt ny inden for iværsætteri kan man også her få forbindelse til Startvækst Holstebro, uddannelsescenteret og jobcenteret.

Hver eftermiddag er der desuden workshops. Mandag den 14. november kan man få vejledning i økonomisystemer, tirsdag står den på, hvordan man kan synliggøre og styrke sin online tilstedeværelse, og onsdag er der fokus på byggetilladelser, miljøgodkendelser og andre tilladelser.

Der kræves ingen tilmeldning til hverken walk-in vejledning i Nordea-bygningen eller til de forskellige workshops. Torsdag den 17. november inviterer Holstebros Iværksætternetværk, JCI, Startvækst Holstebro og kommunen til temaaften om iværksætteri.

Se flere spændende events i Global Entrepreneurship Week 2016 her.

Skriv et svar