Arkiver

BusinessFintechNyheder

Dansk fintech-gazelle solgt for 825 millioner kroner

CFH Group

Den danske fintech-virksomhed CFH Group er blevet solgt for 825 millioner kroner til verdens største udbyder af spilsoftware. 

Det er en stolt stifter af det otte år gamle fintech-firma, CFH Group,  som laver online handelsløsninger, der tirsdag kan offentliggøre et millionsalg af sin virksomhed. Christian Frahm har nemlig sagt ja til at sælge CHF Group til verdens største spilsoftware-udbyder for 825 millioner kroner.

Det skriver Børsen efter selskabet udsendte en pressemeddelelse.

Køberen er amerikanske Playtech, der har en markedsværdi på 30 milliarder dollars. Og købet er kommet som lidt af en overraskelse, og bliver ifølge Finance Magnates et af hovedemnerne på dagens Finance Magnates London Summit. Opkøbet kom nemlig bag på branchen, og det vil helt sikkert skabe bølger i B2B-markedet som et af sæsonens hotteste køb, skriver de.

Vækstpotentiale skabes gennem opkøb

Playtech har tidligere haft fokus på B2C, men bevæger sig med købet af CFH Group ind på nyt territorium. For her ser de et stort potentiale for vækst, fortæller finansdirektør i Playtech, Ron Hoffmann til Finance Magnates, en vækst som CFH Group er den stærkeste vej hen mod.

Læs også: Kan København bliver Nordens fintech-hovedstad?

Aftalen indebærer for CFH Group at ledelsen i mindst tre år arbejder videre under de nye ejere, hvor de skal assistere i skaleringen af virksomheden. CFH Groups hovedkvarter bliver liggende på Østerbro i København efter overtagelsen.

Både Ron Hoffmann og Christian Frahm fotæller, at deres mål er at skabe en game changer inden for onlinemarkedet for handel.

“Vi tror, at industrien endnu er i dens spæde begyndelse, og at der er masser af muligheder for vækst derude. Vi søger at blive en signifikant spiller i branchen på samme måde, som vi lykkedes at blive det i spilindustrien over årerne. Vi har kernekompetencerne, de teknologiske fortrin, ressourcerne og drivet,” udtaler de samlet i et interview til Finance Magnates.

 

Skriv et svar