Arkiver

Content Ad SpaceE-handelSponsoreret indhold

F.I.T. Eksperterne vil skabe vedvarende livsstilsforandring

Er du træt af fanatiske fitnesstrænere, der ikke evner at sætte sig ind i dit sted eller forsøger at forstå, at du ikke har i sinde at træne 2 timer hver dag og leve af selleri og proteinshakes? Så er der måske rigtig godt nyt til dig.

En gruppe selvstændige erhvervsdrivende er nemlig gået sammen om et nyt projekt. F.I.T. Eksperterne, som de kalder sig selv, har entydigt fokus på at skabe livsstilsforandring hos helt almindelige danskere, som har svært ved at holde en sund livsstil. Sammen forhandler de nogle helt specielle produkter og forløb, som går under brandet Forever Living. Et brand, der har til hensigt at fastholde folk i den sunde livsstil og skabe forandring på den gode måde. Samtidig vil F.I.T. Eksperterne gøre op med hokus pokus-kurer og introducerer i stedet folk til nogle brugertilpassede kostvaner og træningsforløb, som kan kickstarte en helt ny livsstil. Som Forever Living forhandler er hver af medlemmerne i F.I.T. Eksperterne en sammenslutning, som vil gøre livet nemmere for folk, der har behov for kyndig vejledning i øjenhøjde. Læs mere om Fit eksperterne

Samtidig vil F.I.T. Eksperterne gøre op med hokus pokus-kurer og introducerer i stedet folk til nogle brugertilpassede kostvaner og træningsforløb, som kan kickstarte en helt ny livsstil. Som Forever Living forhandler er hver af medlemmerne i F.I.T. Eksperterne en sammenslutning, som vil gøre livet nemmere for folk, der har behov for kyndig vejledning i øjenhøjde. Læs mere om Fit eksperterne her.

Fokus på dig og din sundhed

Der er rigtig mange, der har svært ved at holde formen og spise sundt. Forever Living består af en række produkter, som er nøje udvalgt med afsæt i de træningsprogrammer, der følger med de forskellige produktpakker. Sortimentet breder sig over en palet af nogle populære programmer, som kaldes C9 forløbet, F1 forløbet og F2 forløbet. F.I.T. Eksperterne har skabt en platform, hvor forbrugerne får adgang til lækre madopskrifter, således at de forskellige forløb bliver suppleret med inspirerende opskrifter, som gør det motiverende at spise sundt og fastholde en sund livsstil. På platformen får man som forbruger også kendskab til, hvor man finder den nærmeste Forever Living forhandler, så man kan komme med på Forever Living vognen og foretage en givtig livsstilsforandring, der bidrager til et længere og sundere liv.

F.I.T. Eksperterne har skabt en platform, hvor forbrugerne får adgang til lækre madopskrifter, således at de forskellige forløb bliver suppleret med inspirerende opskrifter, som gør det motiverende at spise sundt og fastholde en sund livsstil. På platformen får man som forbruger også kendskab til, hvor man finder den nærmeste Forever Living forhandler, så man kan komme med på Forever Living vognen og foretage en givtig livsstilsforandring, der bidrager til et længere og sundere liv.

Byggestenene til dit fremtidige fundament

F1 forløbet er designet til at skabe en permanent livsstilsforandring, da det beror på, at du som forbruger bygger det fundament, der skal fastholde dig i en sund livsstil gennem resten af livet. Her kommer du igennem et program med kondi- og styrketræning, og du får dertil de nødvendige ressourcer, der skal give dig energi til F1 forløbet.

C9 forløbet gør op med dine dårlige vaner og vil revolutionere dit liv. Ud med sukkeret og ind med den krop, der kan klare sig meget bedre uden. Her får du masser af sunde fibre og vitaminer, som er med til at fastholde dit engagement og holde dig væk fra sukkeret.

F2 forløbet har fokus på at opbygge muskler og optimere din form. Her får du for alvor lagt grundstenene til din fremadrettede livsstil, som består af en bedre forbrænding, større velvære og god selvtillid.

Læs mere om de tre forløb her.

Helt almindelige mennesker bag

F.I.T. Eksperterne er, modsat mange andre kost-og ernæringseksperter, helt almindelige mennesker, der ikke er fanatiske omkring træning eller kost. De formidler helt i øjenhøjde med forbrugerne, og kontakten hinanden imellem er på et niveau, hvor alle kan være med. Det er derfor ikke en forudsætning, at du kender alt til kost og træning – tværtimod. F.I.T. Eksperterne er som Forever Living forhandlere med til at udbrede kendskabet til Forever Living, som er en sund og effektiv måde at skabe en sund livsstil og en vedvarende livsstilsforandring, som ikke involverer en fanatisk tilgang til hverken mad eller træning. Har du fået nok af fejlslagne fitness-forløb og umenneskelige slankekure, hvor du ikke må spise noget som helst og kun drikke vand? Så er Forever Living måske din vej til et bedre liv.

F.I.T. Eksperterne er som Forever Living forhandlere med til at udbrede kendskabet til Forever Living, som er en sund og effektiv måde at skabe en sund livsstil og en vedvarende livsstilsforandring, som ikke involverer en fanatisk tilgang til hverken mad eller træning. Har du fået nok af fejlslagne fitness-forløb og umenneskelige slankekure, hvor du ikke må spise noget som helst og kun drikke vand? Så er Forever Living måske din vej til et bedre liv.

Veluddannede og kompetente eksperter

F.I.T. Eksperterne har selv været igennem alle forløbene og er alle veluddannede inden for F.I.T. forløbene. Du får derfor personlig kontakt til din lokale Forever Living forhandler, som alle er selvstændige erhvervsdrivende. Her kan du få kyndig vejledning og masser af sparring i forbindelse med dit forløb med Forever Living, således at du kan fastholde den form, du altid har drømt om. F.I.T. Eksperterne er et rigtigt godt bud på, hvad der skal der til for at skabe en permanent livsstilsforandring. Du kan finde en forhandler eller få tilsendt et tilbud her.

1 kommentar

  • Fantastisk med lidt forandring på det område. For mange kan det være uoverskueligt at skulle starte en sund livsstil både med hensyn til kost og træning. Derfor kan man hos Fitness-pris.dk også få gode råd til det rette træningstøj, udstyr og valg af kosttilskud.

Skriv et svar