Arkiver

BusinessDe små aktuelleIværksætterlivNyheder

Startup fik nej i Løvens Hule, men har siden oplevet fremgang i salget

Iværksætterne bag Phoamy, hvis produkt fjerner vindstøj over mobilen, måtte i denne uge forlade Løvens Hule uden kapital fra de fem investorer. Men siden har virksomheden oplevet fremgang i salget.

Løverne blev tirsdag præsenteret for en løsning på et klassisk problem: vindstøj, der forstyrrer telefonsamtalen ved udendørs brug.

Løsningen, og den underliggende virksomhed, går under navnet Phoamy. Produktet består af en lille vindhætte af skum, som monteres over headsettets mikrofon. På den måde flyder samtalen uforstyrret, uanset hvor meget det blæser.

Bag opfindelsen står reklamemanden og iværksætteren Kenneth Tram, der har brugt flere år på at udvikle den optimale løsning på problemet.

Gik hjem uden en krone

Ifølge panelet var det en af de bedste præsentationer, de hidtil havde set i programmet. Alligevel var der ikke nogen af dem, der valgte at investere. Derfor måtte Kenneth Tram gå fra optagelserne i april måned uden en krone.

”Jeg var selvfølgelig ærgerlig over, at ingen af investorerne valgte at gå videre med Phoamy. Men siden vi besøgte Løvens Hule, har vi justeret vores strategi – og det har virkelig taget fart. Vi har fået flere bestillinger fra virksomheder som Santander, KPMG og E-boks, der har købt store partier med deres firmalogo. Virksomhederne ser Phoamy som et synligt og varigt marketingmateriale, og jeg tror det er det, som har givet os et godt fodfæste inden for B2B-segmentet,” siger Kenneth Tram.

Et øget fokus på salg har altså være en succes. Siden august har Phoamy solgt over 10.000 phoamyer, og virksomheden planlægger nu en introduktion på det amerikanske marked.

Du kan se det omtalte afsnit af Løvens Hule her.

Skriv et svar