Arkiver

Kategorier

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Moded sparer danske forbrugere for millioner

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med S360.

Moded er en dansk start-up virksomhed, der gik i luften d. 4. maj 2016. WebCollections ApS med hovedbase i Taastrup står bag den populære tjeneste, som bliver brugt af flere og flere danske forbrugere.

Ambitionen er at spare danske forbrugere for millioner – med fokus på shopping af tøj og mode fra en verden af brands.

Moded: Shopping skal være nemmere og billigere

Moded har ét overordnet mål med sin tjeneste – at gøre det både nemmere og billigere at shoppe tøj, sko og tilbehør på internettet. På hjemmesiden finder man over 430.000 produkter, der kommer fra nogle af de største webshops i ind- og udland. Der er mange penge at spare på både børnetøj, herretøj og dametøj.

Den nystartede tjeneste beskrives også som en modeportal, hvor der er rig mulighed for at spare en mindre formue på tøj og mode i høj kvalitet. Tjenesten er henvendt til shoppeglade forbrugere, som ønsker at skåne deres pengepung.

Moded har gjort online shopping nemmere ved at samle udvalget fra flere webshops på ét website. Det er vel at bemærke en mulighed, som mange danske forbrugere har efterspurgt i årevis. På hjemmesiden bliver der også fremhævet attraktive tilbud og udsalg, hvor det gælder om at være hurtig, hvis man skal have fingrene i de største besparelser.

Modeportalen ejes og drives som bekendt af WebCollections ApS i samarbejde med en håndfuld dygtige freelancers, som hjælper med at holde tjenesten opdateret.

Danske forbrugere finder tilfredsstillelse i at spare penge

WebCollections ApS har tilsyneladende ramt hovedet på sømmet med sit nye koncept – Moded. Danske forbrugere finder generelt stor glæde og tilfredsstillelse i at spare penge, hvorfor en tjeneste som Moded betragtes som meget nyttig.

Der bliver sparet, hvor der kan, og tøj er en af de poster, hvor der er mulighed for at spare allerflest penge. Interessen for at handle tøj på tilbud er stødt stigende, hvilket ikke nødvendigvis er et signal om, at danskerne er i pengeproblemer. Det er omvendt et signal om, at danske forbrugere er blevet mere bevidste om, hvordan de skal håndtere deres privatøkonomi uden at ende i en hård økonomisk situation.

Iværksætteri kan være vejen til en sundere økonomi

Moded.dk er blot ét eksempel på, hvordan iværksætteri kan medvirke til at skabe en sundere økonomi for danske forbrugere. Tjenesten er blevet grundlagt af en iværksættervirksomhed, som har gennemskuet, hvordan man kan hjælpe danske forbrugere med at spare penge på tøj og mode.

Vil du vide mere om det populære koncept, så se mere på Moded.dk, hvor der er masser inspiration at hente.