EventsSlushUngt Tech

Startups er klar til Slush: Et godt tip – vær en hustler

Slush, Woomio, EarShare

Noget mange iværksættere ser frem til er den årlige Slush. En startup event, der trækker over 15.000 folk til Helsinki i november trods minusgrader og mørke. Vi har talt med nogle af de danske startups, der skal med igen – Woomio, og som skal med for første gang – EarShare. 

Hvis man har været med til Slush før, så ved man, at det kræver årvågenhed og en lille smule lusk at få fat i alle dem, man gerne vil tale med. Spørg bare Woomio, der deler lidt råd ud fra sidste år. Måske kan EarShare benytte sig af det, da de er af sted for første gang og gerne vil i snak med en masse startups.

Woomio
Zeth Edwardsen fra Woomio

Zeth Edwardsen, CEO og medstifter af Woomio

Zeth Edwardsen er CEO i startuppet Woomio, et værktøj til brands og bureauer, som kan tracke al influencer data.

Hvorfor skal I til Slush?
“Vi var på Slush sidst, og skal helt sikkert også afsted i år. Jeg tager på Slush for at møde investorer, stakeholders i branchen samt brands, som er first movers inden for det digitale.”

Hvad vil I have ud af dagene?
“Vi skal have talt med så mange så muligt og har derfor planlagt mine dage tæt med aftaler. Et lille godt tip er iøvrigt, at hvis du vil i snak med talerne til Slush, så camp uden for sceneindgangen og hiv fat i dem, når de går af.”

Hvad må man bare ikke gå glip af i år? – og hvorfor?
“Det er svært at sætte en finger på én ting, men grundlæggende må man ikke få glip af at deltage i det community, der er omkring #CPHFTW – vi kan altså noget særligt i DK!

Hvad har I taget med jer fra sidste år?
“Lidt i tråd med ovenstående, så handler det om til tider at være lidt af en hustler for at komme i snak med dem alle de andre også vil have fat i. Sidste år agerede jeg eksempelvis vandbærer for at komme forbi dem, som ellers sørger for, at denne specifikke investor kun havde de møder, der stod i hans kalender. Needless to say, så havde jeg kimet denne investor ned på alle tænkelige medier uden held. Vandbærer-tricket sikrede mig min 30 sekunders elevatorpitch og en super god connection den dag i dag.”

christian

Christian Madsen, CEO og stifter af EarShare

EarShare er en social musik-app, som lader folk tune in på hinandens lister og lytte til den samme musik, mens det bliver spillet. Vi har talt lidt med Christian Madsen, som i år er med til Slush for første gang.

Hvorfor deltager I på Slush i år?
“Vi deltager på Slush, fordi det er et super interessant event, især for os med et innovativt APP start-up. Vi vil gerne tage pulsen på, hvad der sker inden for startup- og tech-scenen og dermed blive inspireret. Og især se, hvorvidt vi har medhold i vores tro på, at der er en stor trend inden for realtime social interaction.”

Hvad vil I have ud af dagene?

“Vi vil især gerne snakke med forskellige startups, som vi eventuelt kunne lave fremtidige samarbejder med, blive inspireret af og lære af. Vi er også åbne over for at snakke med investorer. Vi skal blandt andet mødes med Capnova.”

Hvad må man bare ikke gå glip af i år? – og hvorfor?

“Nu er det vores første gang på Slush, så vi ved ikke helt, hvad vi ikke må gå glip af. Men vi har da markeret meget i Slush-skemaet, som lyder spændende. Er man åben og deltager aktivt i mange ting, så går man ikke glip af noget, tror jeg.”