NyhederSoftware

Dansk gazelle-startup blåstemplet af Amazon – igen

Queue-it, AWS, Amazon, Gazelle

Det danske køsystem Queue-it blev denne uge anerkendt af Amazon, som til AWS re:invent lancerede det nye AWS Public Sector Partner Program, hvor Queue-it er udvalgt som autoriseret leverandør. Samme uge modtog startuppet også en Gazellepris for vækst.

Det er ikke hver uge, man kan fejre en succes, og da slet ikke to, men det danske software startup Queue-it blev både autoriseret leverandør i Amazons AWS Public Sector Partner Program og belønnet med en Gazellepris.

Og det er en meget tilfreds medstifter, der modtog begge blåstemplinger. Især Amazons anerkendelse betyder mere gang i biksen hos Queue-it.

“Medlemsskabet er en udbygning af vores eksisterende status som AWS Partner Network (APN) Advanced Technology Partner, og vi er meget stolte af at bringe vores relation med Amazon til næste niveau som medlem af AWS Public Sector Partner Programmet,” siger Queue-it CCO Camilla Ley Valentin og tilføjer:

”Vores køsystem benyttes af en række offentlige kunder til at håndtere spidsbelastninger på offentlige og uddannelsesplatforme i forbindelse med eksempelvis registreringer, årsopgørelser og andre begivenheder, som tiltrækker store mængder borgere. Ved at afvikle køsystemet på AWS er vi sikre på at kunne levere vores softwareservice globalt på en stabil og sikker platform.”

En blåstempling af værdien for de offentlige kunder – især i USA

AWS programmet omfatter partnere, som netop tilbyder løsninger inden for den offentlig sektor, uddannelse og humanitære organisationer globalt. Faktisk var Queue-it blandt de første Advanced Technology Partners I Norden og har siden start I 2010 haft fokus på samarbejdet.

“AWS-platformen er kritisk for vores løsnings driftssikkerhed. AWS har selv udvalgt de partnere, som nu er opgraderet til AWS Public Sector Partner baseret på løsningen og kunder i den omfattede segmenter,” siger Camilla Ley Valentin.

Læs også: Vækst: Queue-it runder 1 milliard brugere

Queue-it involverer lejlighedsvist AWS-eksperter i deres konkrete kundecases, men anerkendelsen er god også i forhold til markedet.

“Konkret er vores nye AWS Public Sector Partner-status en rigtig fin blåstempling af den værdi, vi tilbyder offentlige kunder. Især i USA, som er vores største marked, er det super godt at have et officielt partnerskab med en så stor og vigtig spiller som AWS med i baggagen,” siger Camilla Ley Valentin.