Arkiver

Kategorier

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Smartbox vil gøre opbevaring nemmere

Hvad end der skal flyttes, renoveres eller blot er ren og skær pladsmangel, så har vi af og til behov for noget efter opbevaringsplads. Smartbox innoverer på de normale opbevaringsløsninger med mobile lagerenheder.

Opbevaringsfirmaet Smartbox, begyndte tilbage i 2010 at tilbyde mobile opbevaringsløsninger i henholdsvis Malmø, Stockholm, Gøteborg og har siden også udvidet med opbevaring i København.

En idé der skiller sig ud

Kort fortalt, kommer Smartbox ud til kunden med deres lagerenheder, eksempelvis en lagerenhed, som fyldes op og derefter bliver kørt ud til deres lager.

Traditionel opbevaring er ofte processen med, at du selv pakker dine ejendele i en lejet varevogn eller trailer, for derefter at køre det ud til et lager. Ved ankomst til lageret, skal du igen have fat i alle dine ejendele, for at få dem over i lagerenheden.

Smartbox vil gerne spare kunderne for nogle af disse processer, da det hurtigt bliver en stor tidsrøver. Smartbox differentierer sig fra konkurrenter med deres mobile lagerenheder. Med den mobile lagerenhed, slipper du for, at skulle håndtere møblerne mere end én gang, da det hele sættes i en lagerenhed, som først bliver åbnet, når indholdet skal bruges igen.

Smartbox har set et behov i markedet, som endnu ikke er blevet dækket til fulde. Det behov, at bringe lager muligheden til kunderne, og ikke omvendt. Det er på denne måde, deres tilgang til markedet er innovativt.

“Man har altid kunder, der er villig til at gøre alt selv, men hvis du er helt selv, og du står og skal til at leje lastbil og depotrum, for at opbevare nogle møbler, kan det hurtigt blive en sej omgang. Det er netop derfor, at vores service er billigere og mindre tidskrævende, da vores løsning er en alt-i-en service.” Udtaler Maria fra Smartbox.

Planer for fremtiden

Hos Smartbox har de også tænkt sig, at holde et skærpet fokus på at innovere deres service. I sidste ende er visionen den, at det skal være så let for kunden at få opbevaret sine møbler som muligt. Det kunne eksempelvis være lastbiler med flere lagerenheder, mini trucks i lastbilerne til at lette flytteprocessen af opbevaringsmodulerne ind og ud af lastbilen.