Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

De små aktuelleNyhederSponsoreret indhold

Indvielse: Tidligere DONG-domicil forvandlet til vækstmiljø

vækstmiljø, pretotyping

Scion DTU indvier et nyt miljø på deres adresse Agern Allé 24 i Hørsholm. Det er det tidligere DONG-domicil, som nu er blevet forvandlet til et innovativt vækstmiljø for små og mellemstore virksomheder.

Afslappende loungeområde, store lyse lokaler, kaffebar og inspirerende indretning med moderne designs. Scion DTU-bygningen på adressen Agern Allé 24, Hørsholm, er blevet forvandlet fra det tidligere DONG-domicil til et innovativt vækstmiljø for både mindre og større virksomheder.

Som Forskerpark er vi sat i verden for at hjælpe de lidt mindre virksomheder og sikre, at de kommer ind i et innovativt miljø, hvor de kan samarbejde med andre,” siger Scion DTU’s administrerende direktør, Steen Donner.

Målet med det nye vækstmiljø er at tiltrække spændende virksomheder, der kan være med til at berige det innovative miljø, der er i Scion DTU. Og ultimativt er det at få virksomheder, der skaber vækst og arbejdspladser, fortæller Steen Donner.

Et godt miljø for de der vil vokse

75 procent af adressen på Agern Allé 24 er allerede udlejet, men der er plads til endnu cirka 30 lejere, vurderer Steen Donner. Han forklarer, at man som lejer får adgang til et miljø med 230 højteknologiske virksomheder. Altså et vækstmiljø med gode netværk. Og det kan betyde meget for en mindre virksomheds udvikling.

“Virksomhederne her bor dør om dør med andre virksomheder, der beskæftiger sig med det samme og er ved at udvikle en forretning på lige fod med dem selv. Samtidig bor de dør om dør med kapitalen, rådgivere og et universitet. Alt det betyder, at det bliver nemmere og hurtigere for virksomhederne at komme ud over stepperne,” siger Steen Donner.

Adressen har fået en makeover, således flere virksomheder nemt kan deles om eksempelvis kaffebar, lounge og foyer. Og der er også lavet nye møde- og netværksfaciliteter, hvor man kan mødes og komme hinanden ved.

Rudersdals borgmester klipper snoren

Det nye miljø bliver officielt indviet den 9. december. Her kommer Rudersdals borgmester, Jens Ive, og klipper snoren til det nye miljø. Scion DTU er kommunens mest profilerede erhvervsområde og Steen Donner fortæller, at de har et godt samarbejde med kommunen om udviklingen af hele området. Jens Ive fortæller selv, at Scion DTU betyder meget for kommunen.

“Det betyder rigtig meget for Rudersdal, at vi har et viden- og vækstmiljø som Scion DTU, der konstant har fokus på netværk og innovation. Det ser vi tydeligt i dag med indvielsen af det nye miljø med helt nye faciliteter. Helt konkret betyder Scion DTU også nye arbejdspladser i kommunen, senest med den amerikanske gigantvirksomhed FMC, der har bragt 100 flere lokale arbejdspladser til Rudersdal,” skriver han i en kommentar til Trendsonline.

Kommunen er meget glade for samarbejdet og for de udviklingsmuligheder, der er for deres lokale erhvervsområder.

“Vi ønsker at skabe gode rammer for vækst og innovation i tæt samspil med vores omgivelser og unikke samarbejdspartnere som Scion DTU. Lige nu har vi blandt andet fokus på Nærum Erhvervsby, der ligger strategisk godt placeret i kommunen – i midten af vidensaksen mellem Scion DTU i nord og DTU Lyngby i syd,” skriver han.

Officiel indvielse den 9. december kl 9.00

Kom til officiel indvielse og morgenbuffet og se Scion DTU’s nye miljø.

Fredag den 9. december kl. 9.00 klipper Rudersdals borgmester Jens Ive snoren til det nye miljø, som har fået nyt look, kaffebar samt nye møde- og netværksfaciliteter.

Læs mere her.

Skriv et svar