Arkiver

GuideIværksætterlivNyheder

Tech-Posten: Ugens op- og nedture

Investering, tech-posten

Tech-Posten er dit startup-overblik. En uge fyldt med investeringsnyheder går på hæld. Optur for Swapkids, Leneo og Woomio, nedtur for Pebble og nye Kickstarter-kampagner venter på succes. 

Ugen har været spækket med investeringer i entreprenørskab. Bare på hjemmefronten offentliggjorde Swapkids en millioninvestering fra blandt andet Capnova, det samme gjorde Leneo, der har fået en seed-investering i millionklassen. Også platformen Zedubra kom ud med en nyhed om en ny investering, og Woomio kunne fortælle, at de har fået en tredje investor med i deres influencer marketing-virksomhed.

Også Legal Desk offentliggjorde en investering, som dog tilfaldt dem i september. I udlandet blev stifterne af Stripe forgyldt af Google, og det sendte den ene bror op i toppen af listen over yngste selvgjorte milliadærer i verden. IoT-startuppet Osmo fra Palo Alto fik 24 millioner dollars fra blandt andet Sesame og Mattel, franske Molotov rejste 23,3 millioner dollars og appen Breather fik en investering på 40 millioner dollars.

Læs også: Tech-Posten: 15.000 entreprenører lagde Helsinki ned

Mindre gode nyheder var der for smartwatch-startuppet Pebble, som blev solgt for småpenge til Fitbit og måtte lukke ned. Også Spotify måtte skuffede erkende, at aftalen om at opkøbe Soundcloud faldt.

In other news har Pokémon Go og Starbucks indgået en aftale om rigtig mange nye Pokéstops, og det nye Bluetooth 5 er blevet lanceret.

Ugens overspringshandling

Tjek lige den her ultrapræcise tegne-robot. Efter en lang uge, er det perfekt at lade sig hypnotisere af dens hurtige strøg, så nøjagtige som en kirurgs snit, om det så gælder geometriske former eller håndskrift.


Ekstra info: AxiDraw V3 er ikke kun for virksomheder. Teamet bag har bygget maskinen efter devisen screws, not glue, så man selv kan rette på den. Dog koster den 475 dollars, så det er måske en julegave til næste år?

Hvad ser vi frem til på redaktionen?

Fredag i den kommende uge glæder vi os rigtig meget til at skulle fejre folkene bag Startup Guide, som holder Copenhagen Launch Party!

Vi fik denne uge også lidt af et nostalgitrip, da vi endelig fik bekræftet nyheden om, at Crash Bandicoot udkommer på Ps4. Måske allerede til februar. Uga Buga!

Og så glæder vi os til at tygge os igennem Henrik Føhns bog ‘Den Globale Puls’, efter vi interviewede ham fredag. Det betyder både, at I kan læse om manden bag Harddisken og få mulighed for at vinde et eksemplar af hans bog. Stay Tuned!

Søndagsfristelser

I Tyskland har MATE.bike fået en konkurrent. De taler i ret store ord om, hvad der foldbare bycykel kan. Med et design, der minder om et mix af 80er futuristik og et forvokset løbehjul med pedaler, er Kwiggle en spøjs opfindelse, der dog kan tages med i både bus, metro og fly. Kun Kickstarter-støtter får adgang til deres første udgave. Er det en for dig?

Er cyklen lidt for stor at smide under juletræet, hvad så med et bar AI-høretelefoner fra Vinci? Styr hovedtelefonerne med din stemme, design de ydre skærme på siden af hovedet med forskellige grafikker og lær hovedtelefonerne din musiksmag at kende.

ai

Det var alt for i dag.

God søndag!

Skriv et svar