Arkiver

Nyheder

Vivino, PostNord og Trendsonline går sammen om at fejre startups

ORderYoyo

Vi skal blive bedre til at fejre hinanden og promovere, at iværksætteri er fremtiden. Derfor udvider Trendsonline konceptet TechBubbles. 

Det danske iværksættermiljø bobler som aldrig før. Nye kontorfællesskaber popper op i hele landet, nye virksomheder skabes, internationale bånd knyttes, og viljen til at turde er der. Selvom vores lille land ikke har så mange unicorns og børsnoteringer som vores naboer, så har vi meget at fejre.

Og det er netop, hvad et nyt koncept har sat sig for at gøre. Konceptet hedder TechBubbles. Hver måned bliver ét startup udvalgt i en pulje af succesfulde iværksættere, som alle inden for 30 dage har opnået succes på den ene eller den anden måde. De bliver annonceret på startupmediet Trendsonline, som står for udvælgelsen sammen med læserne. Præmien er en flaske champagne sponsoreret af ingen andre end verdens største vinapp, Vivino, samt gratis levering af dagligvarer til de hårdtarbejdende startups sponseret af en Nordens største logistikvirksomheder, PostNord.

Ny partner træder ind i TechBubbles

Konceptet har kørt nogle måneder, og det har tiltrukket sig en del opmærksomhed, som lagde kimen til at PostNord indtrådte som ny partner i hyldestkonceptet.

”TechBubbles er en god måde at sætte fokus på en række af de dygtigste startups, vi som logistikvirksomhed gerne vil arbejde tættere sammen med. Vi er interesseret i at høre, hvilke udfordringer de har med deres kommunikation og logistik, og vi vil være bedre kendt i startupmiljøet som en seriøs samarbejdspartner. Med præmien anerkender vi det hårde arbejde, der ligger i at være startup ved at sponsere et gavekort på dagligvarer fra coop.dk, som vi leverer,” siger salgsdirektør i PostNord, Anders Mittag.

Hos Trendsonline, hvor idéen til TechBubbles udsprang hos stifter Daniel Laursen, er han glad for, at PostNord er med på et samarbejde.

”Siden juli i år har vi sammen med Vivino fejret succesfulde startups i Danmark. I de fem måneder har vi lært, at succeser kommer i mange former. Det kan være investeringer, store kundeaftaler eller anden vækst. Vi har også lært, at succeserne ikke har nogen bestemt geografisk placering. Vi har bragt champagne til iværksættere på begge sider af bæltet, og derfor er det naturligt at udvide partnerpaletten med PostNord, der leverer logistikløsninger, pakker og dagligvarer i hele landet,” siger Daniel Laursen, stifter af Trendsonline.

Opmærksomhed på startupmiljøet

Vivino har været partner fra start, da de som Trendsonline har haft til huse i de danske startup-kontorfællesskaber og selv har været gennem rejsen som iværksætter og været vidne til dagligdagen hos de danske startups.

”I Vivino har vi oplevet både op- og nedture. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at fejre succeserne og tage imod de anerkendende skulderklap. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Trendsonline, og PostNord som endnu en partner er bevis på, at dette koncept er med til at skabe den rigtige opmærksomhed om startupmiljøet,” siger Theis Søndergaard, co-founder i Vivino.

Nomineringerne til denne måneds TechBubbles bliver offentliggjort senere i denne uge.

Skriv et svar