Arkiver

Nyheder

TechBubbles #5: Hvilket startup skal have en ekstra julegave?

TechBubbles, champagne

Vi vil gerne hylde de startups, der har gjort et fantastisk stykke arbejde, og du kan være med til at vælge vinderen. I samarbejde med Vivino og vores nye partner PostNord uddeler vi bobler til et succesfuldt startup. Denne måned er der fokus på kapital og en gazelle-vinder.

Det har været et godt efterår for nordiske startups. De udvalgte startups er vurderet ud fra deres bedrifter i november måned. De har alle gjort sig fortjent til nomineringen på grund af skalering, investeringer og prishøst. Vi har valgt fire startups, som du kan vælge mellem. Det er TechBubbles #5, og vi håber, I vil være med!

HappyHelper

Tilbyder rengøring til private og scorede i november en større millioninvestering. HappyHelper har ikke ønsket at offentliggøre størrelsen på deres investering, men det er sket på imponerende kort tid.

Læs også: Familiefædre får millioninvestering til rengøringsplatform

Gloove

Flyttemands-startuppet Gloove har på kort tid fået valideret sin idé, der positionerer dem lige mellem professionelt flyttefirma og gør-det-selv-slæbning. I november lukkede de en investering på 800.000 kroner.

Læs også: Ungt startup vokser og tiltrækker investering

Queue-it

Det danske køsystem Queue-it blev anerkendt af Amazon, som til AWS re:invent lancerede det nye AWS Public Sector Partner Program, hvor Queue-it er udvalgt som autoriseret leverandør. Samme uge modtog startuppet også en Gazellepris for vækst.

Læs også: Dansk gazelle-startup blåstemplet af Amazon igen

Acarix

Acarix rejste i november måned en tocifret millioninvestering til deres hjerteplaster, der kan stoppe blodpropper.

Læs også: Dansk medtech-selskab får tocifret millioninvestering fra Kina

Afstemningen lukker fredag d. 23. december kl. 16.00.

 

 

1 kommentar

  • I mine øjne burde Gloove helt klart være vinderen, ideen har lidt rødder i onlineportalen http://www.flyttetilbud.dk/ mht til forretningsmodel og nytænkning. Det er vigtigt at vi også anerkender nytænkning på markeder som er meget stille og ikke så udviklende som andre. Derudover, 800.000 er en god inverterings de har opnået og kan nå langt med det!

Skriv et svar