Arkiver

GuideIværksætterlivNyheder

Tech-Posten: Kunstig intelligens og millioner til eSport

Jul, kunstig intelligens, overblik, tech-posten

Tech-Posten er dit overblik over den forgangne uge, ugen som for mange bare har skulle overståes, så det kunne blive jul. Derfor har vi samlet nogle af de største nyheder, du måske har misset i julegaveræset.

Dansk eSport fik en ordentlig indsprøjtning denne uge med både kapital og kendisser. Der blev nemlig afsat 200 millioner kroner til en ny global eSportsvirksomhed, støttet af blandt andet Tommy Ahlers og landsholdsmålvogter Kasper Hvidt indtræder til sommer som sportsdirektør i RFRSH.

Læs også: Kunstig intelligens måler dit ekko på sociale medier

Hostingvirksomheden DanDomain blev solgt til belgiske Intelligent, som også købte Jaynet og Solido Hosting. Fintechstartuppet Cardlay fik en tocifretkapitalindsprøjtning på over 28 millioner kroner, og et nyt crowdsourcing-projekt skal skabe vækst i danske SMV’er.

Serieiværksætter Toke Kruse løftede sløret for sit nye startup Salary.dk, og MobilePay fortalte på Veje til Vækst om planerne for 2017.

Ugens overspringshandling

 

Det er til at komme helt i trance af at kigge på disse smukke, symmetriske Mandalamønstre, som man selv kan lave blandt andet med dette stykke software på Github, lavet af Cody Moose, som også har lagt andre software-tidsfordriv ud på sitet.

Kunstig intelligens

Ugen på Trendsonline har været præget af kunstig intelligens, som vi talte med tech-journalist Henrik Føhns om. Kunstig intelligens er en teknologi, som vi kun kommer til at se mere af i fremtiden. Det er flere eksperter enige om, men er det danske samfund klar til det? Det bliver diskuteret i en rapport fra Teknologisk institut.

Ugens virale

Nu vi er ved AI: Mark Zuckerberg har efter et års kodning lavet sin egen Jarvis, robotassistenten fra Iron Man. Han løftede sløret for sit AI-projekt i The Verge, og dagen efter udsendte han en fjollet video, hvor Jarvis muligvis kan lidt mere end i virkeligheden. (hint: Ret idealiseret fremstillet)

Ikke desto mindre er det et sjovt kig ind i Mark Zuckerbergs verden, hvor kunstig intelligens med Morgen Freemans bløde bas styrer hjemmet.

Så. Gå så tilbage til familien og nyd juledagene!

Glædelig jul!

1 kommentar

  • great useful sharing.I found lots of tech related solutions on your website.Bookmarked.
    if i’ll stuck somewhere in the problem,i’ll post my problem here

    keep sharing.

Skriv et svar