Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

IværksætterlivNyheder

Ti rigtig gode fra Trendsonline 2016

IværksætterChris Sacca af Jussi Ratilainen

Når året går på hæld, er det traditionen tro tid til at se tilbage på de forgangne 12 måneder. Så snup en kop kaffe og læn dig tilbage, for her er vores bud på ti rigtig gode historier fra 2016.

Når elskerinden hedder iværksætteri

“Det kom ikke som en overraskelse for Marie, at Theis er ambitiøs og dedikeret til sit arbejde. Han var allerede iværksætter, da de mødte hinanden. Og det var blandt andet Theis’ passion for iværksætteri og startup virksomheder, der var en del af attraktionen for Marie.”

StartupWife taler ud: “Iværksætteri har været ‘den anden kvinde’ i vores forhold”

Mennesket og teknologien er smeltet sammen

“Siden han for første gang mærkede den globale puls banke for 25 år siden, har hans tanker ikke sluppet teknologiens verden. Ikke en sekund. Den er nemlig i alt, hvad vi foretager os. At logge af er en illusion. Selv når man slukker sin telefon, logger af Facebook eller sletter sine konti, så er man stadig på. Pulsen banker stadig.”

Henrik Føhns: ”Teknologien er blevet en forlængelse af vores sanser”

Da Nordjyllands havnehovedstad blev grebet af en gal startup

“Graffitien er der stadig, øllerne stadig nemme at få fat på, men der er også kommet caffe latte-cafeer og kontorfællesskaber. Industribyen har rystet sit gamle image af sig. Hvor der før var Spritfabrikkerne, Portland og Nordkraft er der Syndikatet, Byens Rum og Iværksætterslottet.”

Havnebyen, hvor Janteloven forsvandt

Christian Stadil søger det unikke

“Jeg foretrækker at gå efter virksomheder med patenter. Specielt hvis det drejer sig om teknologi, fordi det potentielt giver en voldgrav omkring produktet, der dermed er sværere at kopiere.”

Christian Stadil: Vær unik, men ikke alene på dit marked

Om turismens skyggesider

“Afslapning, oplevelser og ny inspiration under fremmede himmelstrøg til en travl hverdag derhjemme. Det er heldigvis mange forundt at rejse med den nemme tilgængelighed. Samfundsøkonomisk spiller turisme en stor rolle og redistribuerer store summer. Penge, der kan hjælpe meget, hvis de bliver distribueret rigtigt.”

Startup vil sende millioner til NGO’er i stedet for Google

I Danmark kan (næsten) alt lade sig gøre

“Når Gustavo taler om Danmark, taler han om Danmark som et eventyrland. Et sted, hvor børn er glade for at gå i skole, hvor de får sunde, nærende snacks i skolen, som mandler og peberbrugt i stedet for Snickers og Wonderbread, hvor folk smiler til hinanden på gaden og mødes på tværs af faggrupper til offentligt åbne møder, hjælper hinanden og altid har tid til en kop kaffe. Når Gustavo taler om Danmark, ser han muligheder.”

Fra Florida til Frederiksberg: Blev forelsket i det danske startupmiljø

Video: Den mest omfattende proces til dato

“I 2017 skal den næste knappenål så sættes i globussen. Den skal drejes mod øst. Nærmere betegnet Indien, hvor awardshowet har finaler i midten af efteråret. Startup Awards India er født.”

Global Startup Awards udvider paletten

Podcast: Cowboyskjorter og millioner

“Angelwings er tilbage og denne gang med et super scoop; investoren Chris Sacca. Manden, der er kendt for sine signatur cowboyskjorter i Shark Tank (den amerikanske pendant til Løvens Hule red.) og stifter af den mest succesrige VC fond i verden.”

Podcast #161: Angelwings er tilbage med Chris Sacca

Kan man være iværksætter på fuldtid og far på samme tid?

“Han så sig selv i spejlet. Foran ham stod en virksomhedsstifter, en iværksætter, en mand, der snildt kunne arbejde 80 timer om ugen, men foran ham stod også en far. Det var i 2013, et skelsættende år for iværksætter Michael Pluszek. Året forinden havde han sagt sit job gennem 12 år op og startet eget firma. Det havde krævet mange timer. Måske for mange.”

“I kærlighed og forretning kan man ikke tænke sig til alt”

Kvinderne skal bare kaste sig ud i det

“Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel for de yngre og den næste generation. Jeg vil give noget videre. Der er så mange, der hjælper mænd. Jeg er superfeminist. Min mand spurgte forleden om jeg hader mænd. Det gør jeg bestemt ikke, men jeg hjælper altid kvinder først, og jeg vil gerne være med til at prædike nye rollermodeller for kvinder.”

”Din karriere bliver ikke lettere af at få store bryster”

 

Skriv et svar