Arkiver

GuideIværksætterlivNyheder

Tech-Posten ønsker rigtig glædeligt nytår!

Nytår, nyheder, Tech-Posten, 2016, 2017

Tech-Posten er dit overblik over den forgangne uge. Ugen hvor vi tog hul på et nyt år. Vi har samlet nogle af de største nyheder og highlights fra året, der er gået, så du let kan få de vigtigste nedslag, når arbejdet igen kalder allerede mandag. 

Rigtig glædeligt nytår! 2016 blev endnu et spændende år for den danske startupscene, og vi glæder os til at se, hvad 2017 har at byde på. Vi sagde i den forgange uge farvel til et år, som har fået lidt af et dårligt ry på grund af en række celebre dødsfald, terror, det postfaktuelle samfund, naturkatastrofer og en ny politisk virkelighed med Brexit og Trump. Dét sammen med de tømmermænd, du højst sandsynligt har opbygget gennem det sidste døgn, er selvfølgelig lidt deprimerende.

Men år 2016 har også budt på en uhørt mængde kapital gennem crowdfunding. Den livsvigtige klimaaftale trådte i kraft, grøn energi boomede, og 20 lande gik sammen om at frede naturen i 40 havområder, skrev Verdens Bedste Nyheder, som er kommet med deres bud på de ti bedste nyheder i 2016.

Måske det kan hjælpe lidt? Ellers er her de 10 største videnskabelige nyheder i 2016 (eller klik her, for nogle af de sødeste dyre-gifs nogensinde)

Ugens nyheder

Den sidste uge af 2016 bød blandt andet på offentliggørelsen af Facebooks opkøb af danske The Eye Tribe. Den danske tatoveringsportal Tattoodo fik 60 millioner kroner tilført af ejerkredsen, og Snapchat købte endnu et startup op mod den forventede børsnotering i foråret 2017.

Læs også: Tech-Posten: Kunstig intelligens og millioner til eSport

Derudover udkom it- og televirksomheden Ericssons årlige rapport over næste års stærkeste trends, der både indeholder de forudsigelige teknologier, men også nogle overraskende tendenser.

2016 in review

Her på Trendsonline har vi samlet noget af det indhold, der har været mest læst og mest delt i 2016.

Årets mest læste: En cykel, et loppemarked, et slot, en vinfamilie og en Ikea-hacker

Årets mest delte: Top-fem artikler på sociale medier i 2016

Ti rigtig gode fra Trendsonline 2016

Og har du fuldstændig sindssyge tømmermænd, så kan du prøve at spise en masse kulhydrater, drikke en spand vand og tage en sovemaske på. For ifølge videnskaben er det dét, der faktisk virker mod tømmermænd.

God søndag!

Skriv et svar