Arkiver

Kategorier

Nyheder

Ny dansk blog om digital marketing

I takt med at verden bliver mere digital stiger behovet også for digital marketing, og herunder søgemaskineoptimering og søgemaskine-marketing, også kaldet SEO/SEM. En ny dansk blog vil sænke indgangsbarrieren og gøre det endnu nemmere at komme i gang med digital marketing ved at tilbyde gratis viden til alle.

SEO SEM Specialisten hjælper dig i gang med et stærkt fundament. I første omgang vil du kunne finde alt grundviden som du skal kende til for at kunne gå i gang med online marketing. Derefter kan du gå i kødet på de mere dybdegående artikler som dækker særlige teknikker og udfordringer du vil så overfor som SEO/SEM specialist eller digital marketeer.

Dækker alle emner under digital marketing

På sigt skal SEO SEM Specialisten dække alle emner indenfor digital marketing. I første omgang er der fokus på søgemaskineoptimering(SEO), pay per click marketing (PPC) og Social media, men der er store planer om løbende at udvide med endnu flere kategorier. Blandt andet indenfor webdesign, programmering, Google AdWords, News, Hosting og meget mere.

Side med rabatkoder og gode tilbud

På siden finder du også en sektion der indeholder et specielt udvalg af rabatkoder og relevante tilbud, som iværksættere og digitale marketing folk kan få glæde af. Der findes blandt andet en unoeuro rabatkode som giver tre måneders gratis hosting hos danmarks mest populære hosting selskab. Du finder også gode tilbud til eftertragtede danske services som one.com og Accuranker.

Brugerdrevet Side

Missionen for SEO SEM Specialisten er at tilbyde alt den vigtigste viden indenfor online marketing, men for at nå målet er det brug for mere end én specialist. Derfor er det også muligt for eksterne specialister at bidrage med relevante indlæg som kan udvide vidensgrundlaget for hele portalen.  Alle kan som udgangspunkt få lov at skrive et indlæg på siden, hvis bare det er relevant for læserne på siden, og hvis det kommer igennem kvalitetskontrollen.