Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Kunsten at skabe det perfekte arbejdsmiljø

Der findes ingen reel definition på det perfekte arbejdsmiljø. Driver du en virksomhed med ansatte, ønsker du naturligvis at skabe de bedste rammer for både dig selv og dine ansatte.

Det kan du gøre på mange forskellige måder uden at være nødsaget til at investere hele virksomhedens formue.

Gå på udkig efter nye og komfortable kontorlokaler

Er pladsen trængt, og har det negativ indflydelse på motivationen, så er det måske på tide at gå på udkig efter nye og komfortable kontorlokaler. Den helt store udfordring er at finde kontorlokaler, hvor både størrelse, indretning og pris går op i en højere enhed. Før du skriver under på en lejekontrakt, bør du bruge tid på at undersøge de mange tilgængelige muligheder.

World Trade Center Ballerup har succes med udlejning af kontorlokaler i Københavnsområdet. Det er således en af de virksomheder, du kan kontakte, hvis du søger nye kontorlokaler til dig og dine medarbejdere. Vækker det din interesse, så se mere her.

Værdsat og forkæl dine ansatte

Står du i spidsen for en virksomhed, så er en af dine fornemmeste opgaver at få dine ansatte til at føle sig værdsatte. Bruger du tid på at rose og anerkende dine ansatte, så vil det med sikkerhed kunne gavne dig og din virksomhed. Motivation og arbejdsglæde er nøgleordene.

Nedenfor får du en række konkrete eksempler på, hvordan du kan forkæle dine flittige og hårdtarbejdende ansatte:

  • Overvej en frugtordning (frisk frugt er både lækkert og nærende)
  • Udnævn månedens medarbejder og køb en gave (kan fremme motivationen)
  • Fejr virksomhedens mål og delmål (f.eks. med kage og champagne)
  • Investér i en kaffemaskine til fri afbenyttelse (de fleste elsker kaffe)

Det er i realiteten ikke så vigtigt, hvordan og hvorledes du forkæler dine medarbejdere. Det vigtigste er, at dine medarbejdere føler, at de bliver anerkendt for deres arbejde, og at du sætter pris på de resultater, de skaber hver især og i fællesskab.

Planlæg firmaarrangementer

Firmaarrangementer kan skabe både glæde, fællesskab, sammenhold og motivation, hvorfor det er noget, man bør bruge tid og energi på. Har du ikke selv tid og / eller overskud til at planlægge årets firmaarrangement, så kan du alliere dig med eksperter på området. Der er mange virksomheder, der lever af at planlægge firmaarrangementer.

Coastzone A/S er en af de virksomheder, du kan vælge at kontakte, hvis du ønsker hjælp til at planlægge et perfekt firmaarrangement. Virksomheden har specialiseret sig i at planlægge skræddersyede firmaevents, hvor der tages hensyn til individuelle ønsker og mål. Du kan læse mere om planlægning af firmaevents hos Coastzone, som har arbejdet i denne branche i mange år efterhånden.

Skriv et svar