Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Just Eat-direktør stopper: Familien kommer først

Just Eat, David Buttress

Fredag annoncerede administrerende direktør i Just Eat, David Buttess, sin opsigelse. “Hastende familieanliggende” ligger bag beslutningen.

Manden i toppen af Europas største takeway-site stopper. David Buttress, som siden 2006 har været en del af Just Eat, har fredag indleveret sin opsigelse som administrerende direktør for Just Eat, en post han har bestredet siden 2013.

Det er “hastende familieanliggender” der ligger bag beslutningen, står der i en pressemeddelelse.

Fortsætter i bestyrelsen lidt endnu

David Buttress fortsætter i jobbet frem til udgangen af første kvartal af 2017 og bliver i virksomheden et års tid som ekstern bestyrelsesmedlem. Virksomheden har sat jagten ind på en ny administrerende direktør.

“Det har været et stort privilegium at arbejde side om side med og derefter lede det exceptionelle hold på Just Eat og hjælpe med at bygge forretningen op fra den allerførste restaurant i Storbritannien til det selskab, det er i dag,” siger David Buttress i pressemeddelelsen:

“Jeg vil gerne takke bestyrelsen for deres forståelse, og jeg er meget glad for, at jeg fortsat vil spille en rolle i forretningen uden at være administrerende direktør. Det har været et af de bedste job i verden, og jeg ønsker min efterfølger alt det bedste, når vedkommende overtager stillingen.”

Bestyrelsen takker for en fremragende tid

John Hughes, bestyrelsesformand i Just Eat gennem seks år, takker David Buttress for hans fremragende indsats og respekterer fuldt ud direktørens valg.

“David har været en utrolig leder og kollega, som har gjort sig fortjent til alle ansattes respekt og loyalitet. David forlader som CEO en sund virksomhed med en erfaren ledelse ved roret. Vi ser frem til, når tiden er inde, at byde ham velkommen som eksternt bestyrelsesmedlem. Jeg vil arbejde tæt sammen med Paul Harrison (CFO Just Eat red.) og resten af holdet for at finde Davids efterfølger, og vi vil give en opdatering på denne proces i rette tid,” siger John Hughes, som bliver executive chairman:

“Virksomheden er meget stærkt positioneret for fremtiden.”

Skriv et svar