Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Katja Ø tilbyder et væld af frisørbehandlinger i Herning

Alle kan nikke genkendende til det at have siddet i en frisørsalon og med et falsk smil givet frisøren et ”Ja, det er meget fint” som svar, når hun pænt spurgte, om du var glad for din nye frisure, som slet ikke så ud som aftalt. Netop dette stiler frisøren, Katja Ø, efter at komme til livs ved at have realiseret sin drøm om egen salon i Herning, hvor ordentligt håndværk og tilfredshed er nøgleordene.

 

At gøre sig umage i et arbejde som frisør betyder meget, da et mindre godt resultat ses tydeligt og ødelægger servicen som helhed. Derfor er det værd at investere i en frisør, der gør sig umage. Dette er i hvert fald holdningen hos Katja Ø, der med sin frisøruddannelse og baggrund hos anerkendte frisører i Herning nu har sin egen salon. Her er der plads til mænd og kvinder i alle aldre og vældet af forskellige behandlinger, der tilbydes, gør salonen til et oplagt valg for alle typer kunder.

Frisør i Herning – Salondrømmen blev opfyldt

Salondrømmen har altid fyldt meget hos Katja Ø og har været målet fra begyndelsen – og drømmen er nu blevet en realitet. Efter den 4-årige traditionelle frisøruddannelse, erfaring hos anerkendte frisører i Herning og deltagelse i en stor mængde kurser indenfor trend, farvning, styling og teknik, tilbyder Katja Ø nu et væld af frisørbehandlinger for både kvinder, mænd og børn i centrum af Herning. Blot et par af mulighederne er klip med vask og føntørring, helfarve, bundfarve, bryn og vipper samt håropsætning. Resten af behandlingerne kan ses online, hvor priser og behandlinger er sat overskueligt op, så der ikke skal herske tvivl om de praktiske detaljer.

Selvom salonen ligger centralt, er Katja Ø ”hjemmefrisør” – dvs. at salonen ligger i hendes eget hjem på Ringstedvej i Herning. Der er flere fordele ved at have salon i eget hjem – man slipper eksempelvis for at skulle betale en dyr husleje. Dette har også gjort det muligt for Katja Ø at tilbyde priser på klipning og farvning, som er markant billigere end en traditionel salon.

”Du skal være tilfreds”

Der er sat en ære i at sikre grundigheden og dermed kvaliteten af arbejdet hos frisør Katja Ø i Herning. Hendes holdning, ”du skal være tilfreds”, er en holdning, der forudsætter, at man som kunde bliver lyttet til. Det værste, der kan ske hos en frisør, er, at kunden ikke bliver hørt, da kundens ønske og behov er det helt centrale udgangspunkt for et godt resultat i en frisørsalon.

Det, at man som kunde ”skal være tilfreds” indebærer også, at man som frisør er bevidst om det ansvar, man har for at leve op til fuld tilfredshed hos kunden. Er man derfor af denne holdning som frisør, at kunden skal være tilfreds, er det et stærkt signal at sende omkring ambitionerne i salonen. Kundens tilfredshed er også vigtigt for en frisørsalons omdømme, og kunders anbefalinger til venner og familie spiller en vigtig rolle. Har en kunde en dårlig oplevelse med en frisørsalon, spredes rygtet hurtigt til omgangskredsen, og det kan blive til et stort tab for salonen, hvilket ikke er ønsket hos Katja Ø.

Online booking

Et smart tiltag hos Katja Ø er online booking. Tidligere har det været sådan, at man enten skulle møde op hos frisøren for at få sig en tid, eller man har skullet ringe i telefontiden for på den måde at aftale tiden. Det at kunne booke sin frisørtid online gør det meget nemmere og mere fleksibelt for den enkelte kunde. Ofte kan telefontider ligge på upraktiske tidspunkter, da man eksempelvis er på arbejde eller i skole i den angivne tid og derfor ikke umiddelbart kan efterlade arbejde eller studie for at bestille tid via telefonen.
Fordelen ved online booking er at man kan bestille tid hvor som helst – når som helst. Man får en kode via SMS og kan dermed logge ind og bestille den tid, der passer bedst.

Læs mere om Katja Øs salon i hjertet af Herning og bestil tid på www.katjaoe.dk.

Skriv et svar