Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Brug tiden på det du helst vil

IT løsninger og support

I enhver forening, eller virksomhed, er det nødvendigt at lave regnskaber og budgetter, ligesom enhver virksomhed har et ansvar for at kende de gældende regler vedrørende skatteforhold for virksomheder og medarbejdere. Det kan være en stor udfordring, både at have det regnskabsmæssige overblik, men også at se hvilke muligheder virksomheden har for at udvikle sig. Revision er en central ydelse, som giver din revisor et unikt indblik i din virksomhed eller forening. Samarbejdet med revisoren er ofte mangeårigt og revisoren vil ofte tilbyde rådgivning og komme med forslag til f.eks. forbedring af virksomhedens arbejdsgange og udviklingspotentialer. Brandt Revision varetager både regnskaber og revision for skoler, foreninger og private virksomheder. Vælger du at samarbejde med Brandt Revision, får du den løsning du selv ønsker, på det niveau din virksomhed har behov for. For at se de forskellige løsninger, der tilbydes, kan du med fordel besøge virksomheden på: www.brandtrevision.dk

IT løsninger og support til din virksomhed

Udover hjælp til økonomi og skatterådgivning, tilbydes der også forskellige IT produkter og services. De fleste virksomheder står konstant overfor nye udfordringer på IT området. Det gælder både de systemer, der anvendes i den daglige drift og de løsninger vi vælger når virksomhedens IT skal beskyttes mod sikkerhedsbrister, der kan betyde angreb udefra. Når virksomheden skal planlægge økonomistyringen skal der tages stilling til hvilket økonomistyringssystem man vil benytte. Hos Brandt Revisions IT afdeling har man stor erfaring i de mest gængse systemer fra Microsoft, og kan yde rådgivning indenfor implementering og brug af systemet. Udover drift, kan vi også rådgive ved omlægning eller udvidelse af IT systemer.

Brandt Revision blev startet af revisor Peter Brandt i 1955 i Thisted. Virksomheden er vokset støt siden da, og har i dag filialer i 11 danske byer og beskæftiger over 200 medarbejdere. Internationalt er virksomheden medlem af Moore Stephens International Ltd. Der er et samarbejde mellem 292 firmaer. For medlemmerne, er der høje kvalitetskrav, hvilket betyder at man har fingeren på pulsen, med hvad der sker internationalt og samtidig kan rådgive på tværs af grænserne. Brandt Revision stiler mod hele tiden at være i sund udvikling og vægter nærhed og et højt professionelt niveau til konkurrencedygtige priser.

Professionelt udstyr, et must for effektiviteten

For at lette hverdagen, er det også vigtigt at have det bedste udstyr indenfor rengøring og transport af tunge materialer og redskaber. Tilbage i 1954 startede Hako Danmark A/S med at forhandle Hakos kvalitetsprodukter på det danske marked og er siden vokset indenfor salg og service af større maskiner. I dag leverer virksomheden fejemaskiner, rengøringsmaskiner, traktorer, gulvvaskemaskiner, gadefejemaskiner til både virksomheder, kommuner og boligselskaber landet over. Firmaet har eget værksted og yder service i hele Danmark og sidder klar ved telefonerne 24 timer i døgnet, så du hurtigt kan få hjælp, hvis der opstår problemer. Firmaet leverer løsninger, der passer specifikt til din virksomhed, og har salgskonsulenter, der gerne kommer på besøg for at afdække de behov I har. For at tilgodese forskellige behov, kan man både købe maskiner, der har været brugt før, ligesom man kan leje maskiner, man har behov for i en kortere periode. De største modeller fra Hako Gulvvaskemaskiner dækker helt op til 3500 m2/t og er dermed super effektive til rengøring på større arealer. Alle virksomhedens produkter finder du på hjemmesiden www.hako.dk.

Skriv et svar