Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Dansk oversættelsesbureau løser opgaver i hele verden

Det danske oversættelsesbureau, DO Translations, er en virksomhed, der til daglig beskæftiger sig med at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af oversættelsesopgaver.

Opgaverne spænder vidt og bredt – og på kundelisten kan man finde virksomheder, som beskæftiger sig med alt lige fra salg af landbrugsudstyr til parfume og ting indenfor personlig pleje.

Det særlig ved den midtjyske virksomhed er, at firmaet løser opgaver på mange forskellige sprog.

Med en bred skare af forskellige oversættere, som sidder rundt om i hele verden, har DO Translations nemlig muligheden for at kunne tage hånd om opgaver på alt lige fra engelsk og tysk til spansk, fransk og italiensk.

Med andre ord er virksomheden altså godt gearet til at kunne løse et utal af forskelligartede opgaver – uanset om kunderne måtte have til huse i Danmark, Spanien, Tyskland eller et af de mange øvrige lande, som DO Translations sælger oversættelser til.

Foruden de ovennævnte sprog har den danske oversættelsesvirksomhed desuden også kontakter i et væld af andre lande – og kan eksempelvis også tage hånd om oversættelse på kinesisk.

Skriv et svar