Arkiver

E-handel

Dansk webshop har succes med salg af kabler og elektronik online

Annonce

Mange års erfaring samt fokus på kvalitet, service og konkurrencedygtige priser har med årene ført til vækst og succes for den danske webshop, AVXperten.dk.

Virksomheden har lige siden den spæde start haft stort fokus på at give danskerne mulighed for at finde et enormt udvalg af både kabler, adaptere, vægbeslag samt et væld af øvrige produkter.

Uanset om man måtte være på jagt efter et USB kabel, en ny computermus, højtalere eller et af de mange øvrige produkter, der er at finde på den danske webshop, er der rig mulighed for at finde netop dette – og til særdeles favorable priser.

Vægter konkurrencedygtighed højt

I et marked med mange konkurrenter og forhandlere af tilsvarende produkter, er det naturligvis vigtigt at sikre sig, at kvaliteten af produkterne er høj. Derfor er der hos AVXperten også et stort fokus på at sikre, at virksomheden brede sortiment af produkter er af høj kvalitet – uden at det er noget, som kan mærkes på priserne.

Service i højsædet

En så konkurrencepræget branche, som den AVXperten.dk opererer i, gør, at det ikke kun er et bredt udvalg og konkurrencedygtige priser, som er vigtige. Serviceniveau er i høj grad også et væsentligt element – og derfor bestemt også noget, der bliver lagt stor vægt på i den jyske virksomhed. Derfor har kunder altid mulighed for at ringe og få hjælp og rådgivning omkring valg af produkter, således man kan sikre, at man får fat på lige netop det, man måtte være på jagt efter.

Tusindvis af glade og tilfredse kunder

I tidens løb har mange tusinde danskere lagt vejen forbi den danske webshop, AVxperten. På Trustpilot finder man desuden over 10.000 bedømmelser af webshoppen – og med en gennemsnitlig bedømmelse på 9,6 er der god grund til at tro, at kundetilfredsheden er væsentligt over gennemsnittet.

1 kommentar

Skriv et svar