Arkiver

Sponsoreret indhold

Kombination af fysisk forretning og netsalg skaber succes hos dansk webshop

Nethandel er større end nogensinde før. Flere og flere danskere er begyndt at handle mere over nettet, da det er nemmere for mange i en travl hverdag, hvor man også skal nå en masse andre ting. På nettet kan man ofte også finde gode tilbud, og virksomhederne bestræber sig efter, at have hurtig levering så kunderne ikke skal gå og vente for længe, inden deres varer ankommer til døren.

Den stigende nethandel er blandt andet noget, som virksomheden, Rideudstyr.com, har taget til sig. Foruden at drive en webshop med salg af alt lige fra ridehjelme til ridebukser, støvler og meget, driver virksomheden ligeledes også en fysisk forretning, hvor de samme produkter forhandles.

Webshop med fokus på udstyr til islænder og rytter

Der findes mange forskellige hesteracer, og derfor vælger nogle virksomheder at specialisere sig indenfor en bestemt race og udstyr dertil. Dette er noget, som denne virksomhed har gjort, og de har et stort udvalg af specifikt udstyr til racen Islænder – men har også et stort udvalg af udstyr til heste generelt.

Udover udvalget af udstyr til heste har de også et alsidigt udvalg af udstyr til ryttere. Sikkerhed og beklædning skal nemlig være i top, da ridning kan være en farlig sport, hvis ikke man har ordentligt styr på sit udstyr. Det er især vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvalitet, når man kigger på en ny ridehjelm, da den skal overholde den gældende lovgivning samt sidde ordentligt på hovedet, så den kan beskytte, hvis man uheldigvis falder af hesten.

Lægger vægt på højt serviceniveau

Uanset om man som kunde vælger at lægge vejen forbi virksomhedens fysiske butik i Juelsminde, eller man foretrækker at gøre sit køb af rideudstyr via firmaets webshop, kan man som kunde se frem til en behagelig og professionel service.

Et højt serviceniveau bliver af virksomheden nemlig vægtet højt – og det gør sig gældende uanset, om man måtte ønsker at handle online eller i den fysiske butik. Der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål til produkterne, eller man har behov for kyndig rådgivning.

Skriv et svar