Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Danske webshops med onlinesucces

white van in desert

Danskerne handler over nettet som aldrig før. I en travl hverdag kan det nemlig være både hurtigere og nemmere at finde sine tilbud online. Herved sparer kunderne en masse tid, ligesom de i højere grad også kan handle fra deres computer eller tablet, hvor de vil, og når de vil.

Føtex er en af de virksomheder, der klarer sig rigtig godt online. Forretningen, der åbnede det første føtex-varehus i Guldsmedgade i Aarhus i 1960, er nemlig et moderne supermarked, som tilbyder flere varegrupper – både i butik og på nettet. Supermarkedet ønsker at gøre den gode kvalitet tilgængelig for alle i Danmark. Derfor er de gode varer hos Føtex også til at betale for, og du finder altid konkurrencedygtige priser både på dagligvarer og på specialiteter. På www.foetex.dk finder du et bredt udvalg af alt fra computere og køkkenapparater til sofaer og plæneklippere.

Føtex er dog meget mere end blot et supermarked. På hjemmesiden kan du blandt andet også læse om supermarkedets holdninger til dyrevelfærd og økologi. Du kan eksempelvis læse, hvordan Føtex af dyrevelfærdsmæssige årsager stopper salget af buræg, og at virksomheden har Danmarks bedste økologiske udvalg. Foruden alle de aktuelle tilbud på vin, elektronik og legetøj finder du også altid ugens avistilbud på supermarkedets hjemmeside. Du kan blandt andet læse madmagasinet, der giver inspiration til gode, nemme og varierede madpakker, ligesom du også kan blive klogere på det nyeste inden for elektronik med elektronikkataloget.

Køb og salg af campingvogn

123.camp.dk er også et eksempel på en webshop, der klarer sig rigtig godt online. Websiden er Danmarks største inden for køb og salg af campingvogne, og virksomheden har stor succes med online-handel af vogne. Når du skal købe eller sælge en campingvogn, kan det nemlig være en svær og uoverskuelig proces. Uanset om du ønsker at købe eller sælge, hjælper 123camp.dk dig med vejledning til den bedste handel.

På den danske hjemmeside finder du flere annoncer til både salg og køb af campingvogne, og virksomheden vejleder dig selvfølgelig inden for alle mærker af vogne. 123.camp gør det nemt for dig at danne et overblik over det store udbud, og du finder blandt andet attraktive mærker som Abbey, Bailey og Cabby. Det brugervenlige design på hjemmesiden gør, at du nemt kan navigere rundt blandt de mange avancerende søgefunktioner. Det er tilmed gratis at sælge på 123camp.dk, og det er nemt at indrykke en salgsannonce, så du hurtig kan få sat gang i et salg. Du får endda rigtig gode medlemstilbud, hvis du opretter dig som medlem på hjemmesiden. Hos 123camp.dk kan du tilmed sælge og/eller købe på udstyr til din campingvogn, ligesom du også kan finde alt i inspiration til camping under Camping-snak. Se det store udvalg af campingvogne, eller få hjælp til at sætte din egen til salg på www.123camp.dk.

Skriv et svar