Arkiver

Blog

Sådan holder du styr på alle detaljer i din virksomhed

Annonce

Virksomheder udvikler sig hele tiden, og kan være uforudsigelige. Nogle opgaver kan dog varetages af IT-systemer, så virksomheden altid kan følge med.

Iværksætteri er det nye sort, og nye virksomheder, ideer, produkter og services toner frem i industrien hver eneste dag. Mange ideer stagnerer, men de der kommer igennem nåleøjet, og oplever den nødvendige vækst, går ofte en glorværdig fremtid i møde. Her stopper udfordringerne dog ikke. For der er mange ting man skal have styr på, og mange kompetencer der skal dækkes ind, når et firma pludselig oplever stor vækst.

Dog kan man som virksomhed dække nogle af disse opgaver ind ved hjælp af IT-systemer. Det kan man blandt andet igennem Microsofts populære løsning Microsoft Dynamics 365. Microsoft Dynamics 365, der også indeholder Dynamics NAV, tidligere Navision, som er en populær løsning for mange virksomheder, men hvorfor er den så lige det?

Microsoft Dynamics 365 består af flere forskellige ting. Blandt andet er Microsoft Dynamics 365 en af de mest populære CRM-løsninger. CRM er groft sagt ”kunderelationsstyring”, et langt ord, der egentlig er relativt simpelt. CRM-løsninger varetager og indeholder informationer om kunderelationer og transaktioner som virksomhedens kunder har foretaget. CRM-løsninger som for eksempel Microsoft Dynamics 365 er altså næsten uundværlige for virksomheder.

Microsoft Dynamics NAV er også en del af 365-løsningen. Dynamics NAV er en ERP-løsning der om noget binder virksomheder sammen. Dynamics NAV forbinder arbejdsprocesser på tværs af afdelinger som for eksempel et lager, salg, økonomi og produktion. På den måde, kan man i samme program, håndtere alle de førnævnte ting, og mange flere, og altså nemt binde sin virksomhed sammen, og skabe et stort overblik. Dynamics NAV kan altså på nogen områder sammenlignes med et bogholderi, men er også langt mere end bare det.

En anden service, som Microsoft Dynamics 365 tilbyder, til at gøre hverdagen nemmere for virksomhedsejere er Microsoft Dynamics for Financials. I samspil med blandt andet Dynamics NAV tilbyder programmet økonomistyring, og gør derved salg og særligt service langt nemmere at have fokus på. Microsoft Dynamics for Financials varetager altså nogle af de opgaver som måske anses for værende mindre spændende, og derved, frigiver det plads, til fokus andetsteds.

Altså, er der rigeligt med hjælp af hente som nystartet virksomhed. Og er man ikke kommet på den gyldne ide endnu, eller mangler lige de sidste gode råd, er der massere af hjælp af hente, blandt andet her.

Skriv et svar