Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

BENNS Rejser arrangerer rejser i hele verden

rejser til australien

BENNS Rejser er navnet på en dansk virksomhed, som lever af at arrangere rejser rundt om i hele verden til et væld af forskellige destinationer. Blandt nogle af de populære rejsedestinationer kan blandt andet nævnes USA, Australien, Canada og New Zealand.

Virksomheden har rødder tilbage til 1963, hvor virksomheden åbnede i Holstebro. I gennem de sidste mere end 50 år har den danske virksomhed efterfølgende udviklet sig meget.

rejser til australien

Planlægger også rejser for danske virksomheder

Det er en bred skare af forskelligartede løsninger, som den danske virksomhed, BENNS Rejser, til daglig beskæftiger sig med. Virksomheden arbejder nemlig både med at arrangere ture for privatpersoner samtidig med, at virksomheden herudover også kan tage hånd om at arrangere forskelligartede firmature.

Ønsker man eksempelvis i virksomhedsmæssig regi at komme på en samlet firmatur – eksempelvis i forbindelse med teambuilding eller lignende – står BENNS Rejser klar til at skræddersy en løsning, som passer til lige netop de konkrete ønsker og behov, man som virksomhed måtte have.

Ligeledes er en af de typer af rejseløsninger, som virksomheden til daglig beskæftiger sig med at lave, blandt andet også det at arrangere forskellige typer af rejseløsninger indenfor gruppeture – herunder blandt andet i uddannelsessektoren. Med andre ord kan virksomheden tage hånd om mange forskelligartede løsninger til et væld af forskelligartede behov.

Et væld af forskellige rejsedestinationer

En af de destinationer, som BENNS Rejser blandt andet arrangerer en del til er Australien. Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere omkring virksomheden samt læse mere om eksempelvis rejser til Australien, kan du finde yderligere information på Benns.dk, hvor du vil kunne finde information om alt fra rejsedestinationer til priser samt øvrig praktisk information.

Skriv et svar