Arkiver

Sponsoreret indhold

Jysk webshop har specialiseret sig i online-salg af rideudstyr

Hos den jyske webshop, Msrideudstyr.dk, findes alt udstyr til ridningens forskellige discipliner og en lang række forskellige mærker. Et af mest kendte mærker er det tyske mærke, Pikeur. Pikeur blev grundlagt tilbage i 1957 af erfarne ryttere, der ved, hvilke krav der bør stilles til godt rideudstyr til ryttere på alle niveauer, og mærkes forhandles i stor stil hos Msrideudstyr.dk, der ønsker at tilbyde det bedste til deres kunder.

Når man står overfor at skulle investere i rideudstyr, skal kvaliteten være i orden. Derfor er Pikeurs rideudstyr blandt det mest foretrukne hos ryttere i på alle niveauer. Mændene bag Pikeur er de to brødre, Klaus og Werner Brinkmann, der selv har været højt agtede ryttere, der blandt andet har repræsenteret Tyskland i OL og må altså siges at have førstehåndskendskab til, hvad der kræves af rideudstyr. Netop dette er i overensstemmelse med Msrideudstyr.dks vision om at kunne tilbyde det bedste rideudstyr til de danske ryttere, hvad end det er ryttere med mange års erfaring eller de nyere indenfor sporten.

Tysk kvalitet

Indenfor rideverdenen er Pikeur et anerkendt mærke, der med udgangspunkt i den tyske kvalitet og grundighed klæder rytteren godt på og dermed leverer de bedste rammer, når det kommer til udstyr. Pikeur har derudover stort fokus på at anvende den nyeste teknologi for at optimere funktionaliteten og komforten hos rytteren. Fordelen ved Pikeur er også – udover den karakteristiske kvalitet – at sortimentet er mere unikt og med et langt bredere udvalg af farver, modeller og størrelser, og det er således muligt at finde ridebeklædning, der passer til den individuelle smag.

Forhandles i online- såvel som fysisk butik

Msrideudstyr.dk, som består af mennesker dedikerede til ridesporten, og som har mange års erfaring som aktive ryttere, har et meget bredt sortiment indenfor rideudstyr af mærket Pikeur. Udvalget kan findes på deres webshop såvel som i den fysiske butik, der ligger i Silkeborg. Her kan man blandt andet finde jakker, veste, trøjer, bukser og forskellige accessories – både til den helt sædvanlige træning og til de større stævner. I forbindelse med købet af rideudstyr er det altså samtidigt muligt at få kyndig vejledning af mennesker med samme passion, som kan hjælpe dig med at finde det bedste udstyr til dig.

Se hele sortimentet af Pikeur rideudstyr på webshoppen ved at følge dette link.

Skriv et svar