Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Vækst i antallet af online sammenligningsportaler

En af de trends, som i løbet af de senere år har været i stor vækst, er sammenligningsportaler.

Langt de fleste danskere vælger i dag at gøre brug af nettet i forbindelse med, at de skal ud for at have gjort sine køb af nye forskellige produkter. Dette kan være af alt lige fra mobiltelefoni og bredbånd til køleskabe og tørretumblere.

Når forbrugere vælger at gøre brug af muligheden for at benytte sig af forskellige danske sammenligningsportaler, vil man nemlig hurtigt og enkelt kunne få dannet sig et godt overblik over en række forskellige ting – både i forhold til hvilke forskellige typer af produkter, der er at finde på markedet – men samtidig vil man også kunne få sig et godt overblik over priserne på en række af de forskellige typer af produkter, der er mulighed for at finde på markedet.

Store forskelle i priser på produkter og ydelser

Nettet giver forbrugere mulighed for hurtigt og effektivt at kunne danne sig et overblik over en række forskellige typer af produkter og ydelser – og ikke mindst priserne på disse. Det, man som forbruger kan få ud at lave sammenligning af priser på en række forskellige ting, er muligheden for at

En af de danske portaler, som bl.a. lever af at hjælpe danskerne til at få fundet frem til de bedste priser på forskellige typer af produkter er blandt andet virksomheden, Prestamo.dk. Det er en dansk sammenligningsportal, som har til formål at give danskerne mulighed for at få sig et godt overblik over lånemuligheder, man har som dansk forbruger.

Hjemmesiden går ind og sammenligner de rente- og låneoprettelsesomkostninger/gebyrer, der er hos en række af de forskellige udbydere, der er at finde på netop dette marked. På den måde har man mulighed for at få sig et overblik over hvilke steder, det vil være mest attraktivt at få sig et lån – og dermed sikre sig den økonomisk set bedste løsning. Netop det, at man som forbruger her vil have mulighed for at opnå en besparelse, er en af de væsentlige faktorer, som gør, at der er mange, der i dag vælger at gøre brug af muligheden for at lave sammenligning på en lang række forskellige ting på nettet.

1 kommentar

Skriv et svar