Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

3 gode råd til at tjene penge online

Vil du gerne tjene lidt lommepenge ved siden af dit fuldtidsarbejde? Måske har du interesse i at starte blødt ud med passiv indkomst online, mens du arbejder dig mod at kunne gøre det til et fuldtidsarbejde. I princippet er passiv indkomst et ekstra arbejde, som ikke binder dig til de normale arbejdstider. Nogle ser det som lommepenge, men der er masser af muligheder for at tjene flere tusind kroner med passiv indkomst. Læs om tre forskellige måder i denne artikel.

Få kommission med affiliate marketing

Du kan blandt andet tjene penge på affiliate marketing. Det er en kommissionsaftale mellem dig og en udbyder som sælger et digitalt produkt, et fysisk produkt eller en ydelse. Her er du affiliate og du får en kommission ved at henvise kunder, som derefter køber produktet eller ydelsen hos udbyderen.

Lær at tjene penge online med affilate marketing, hvis du vil lære mere om teknikken, kommissionstyper, startomkostninger og se danske eksempler. Der findes blandt andet danske eksempler på sider med 7000 besøgende, som tjener 2000 kroner om måneden, mens du med det dobbelte antal besøgende måske kan tjene 5000 kroner om måneden.

Tjen penge på at dele din viden ved kurser eller med e-bøger

Du kan også tjene penge på at sælge digitale produkter såsom kurser, workshop, coaching og e-bøger. I Danmark er der tre meget succesrige herre som tilsammen har tjent over tolv millioner kroner på at sælge e-bøger.

Det drejer sig om iværksætteren Martin Thorborg, som har skrevet om at opsætte en webshop, og Thomas Rosenstand som har ekspertise i online marketing, samt Henrik Bondtofte, som har delt sin viden om linkbuilding med danskerne. Kurser og e-bøger kan koste alt fra 200 til 2000 kroner, men hvis du begynder at få mange besøgende, så kan du regne med at tjene mindst 2500 kroner om måneden.

Få ekstra lommepenge med Google Adsense

Det sidste tip er det mest simple men også det eksempel med mindst indkomstpotentiale. Hvis du ikke vil investere for meget tid og energi, så kan du tjene lidt ekstra med Google AdSense reklamer. Her skal du tilføje Google AdSense reklamer på din hjemmeside/blog og hver gang de besøgende klikker på reklamerne kan du får mellem 1 og 75 kroner.

Det er især en god ide, hvis du har en statisk hjemmeside, som ikke kræver meget opdatering. Med mindst 3000 besøgende kan du forvente omkring 500 kroner om måneden.

Skriv et svar