Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Køb dine e-cigaretter hos populær forhandler både on- og offline  

E-cigaretterne fik først deres gennembrud i nyere tid, men er nu blevet det foretrukne valg for mange, der enten forsøger at stoppe med at ryge eller ønsker et sundere alternativ til de traditionelle cigaretter. SMOKE-IT er en af de mest fremtrædende forhandlere af e-cigaretter i Danmark og forhandler online såvel som i deres 17 butikker i Danmark, hvor det er muligt for både nye og erfarne rygere at finde det rette udstyr.  

E-cigaretten vandt for alvor frem efter årtusindskiftet, og i takt med den stigende opmærksomhed på sundhed og i den forbindelse den traditionelle cigarets sundhedsskadelige bivirkninger er e-cigaretten blevet det foretrukne valg hos flere og flere rygere. E-cigaretten bruges både som et redskab til gradvis rygestop, men også som et sundere alternativ til traditionel rygning, da e-cigaretten rummer mange flere muligheder hvad angår smag. Det er også muligt at købe e-cigaretterne i Danmark, og her er SMOKE-IT en af landet største forhandlere – som webshop svel som fysisk butik.

En forhandler, som både er on- og offline

Karakteristisk for SMOKE-IT er deres succes både som webshop og som fysiske butikker, der findes i både Danmark og England. Alt efter hvem man er og hvad man har behov for, kan det variere, om man foretrækker webshoppen eller butikken. Er man eksempelvis erfaren, når det gælder e-cigaretter og altså ved præcis, hvad man vil have, kan webshoppen være et fordelagtigt valg. Her kan man købe ind i ro og mag og finde helt de samme produkter som i butikkerne, og med dag-til-dag levering samt gratis fragt ved køb over 399 kr. få sine varer nemt og hurtigt. For andre kan det være en god idé at besøge en af de mange butikker rundt omkring i Danmark, hvor man nemmere kan få en god snak med personalet, der med specialiseret viden indenfor e-cigaretter og tilbehør kan give kompetent vejledning, hvis man er ny eller har brug for inspiration. I den forbindelse er der også gratis smagsprøver på de mange forskellige slags e-juice, så man kan afprøve noget nyt og dermed finde frem til den bedste løsning.

Rådgivning og guides, som hjælper dig godt på vej

Netop den kompetente rådgivning er altafgørende for, at man som kunde får den bedste oplevelse og det bedste produkt. Derfor er det en af fokusområderne hos SMOKE-IT at få en god snak med kunderne i butikken. Samtidigt har SMOKE-IT også en kundetelefon og mail, hvor man kan få råd og vejledning, hvis man er i tvivl eller har brug for at få yderligere oplysninger om et givent produkt.

Læs mere om SMOKE-IT og find en af butikkerne nær dig.