Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Derfor vælger flere par at gå i parterapi

I har måske dannet par igennem flere år, eller den store forelskelse har lagt sig siden i mødtes for et halvt år siden. Det er blevet hverdag, problemerne opstår så småt, og gnisten er efterhånden forsvundet. Dette er ikke ens betydning med, at løbet er kørt for jer, for det er meget normalt at opleve småkriser og monotone tider i et parforhold. Det handler dog om at se det i tide og blive enige om, at der skal ske nogle ændringer, før det er for sent.

Parterapi kan være en berigelse

For mange par er det gavnligt at lade en udefrakommende vejleder rådgive og inspirere jer til et nyt pust i jeres parforhold. Én, som ikke kender jer privat og har en relation til jer. En person, der, med en uddannelse og erfaring bag sig, kan sætte tingene op fra andre vinkler og som kan være med til at åbne jeres øjne og lade jer se tingene fra et andet perspektiv. Det kan oftest være det, der langt hen af vejen er med til at skabe en konfliktløsning og forbedre jeres kommunikation, sexliv og den måde, som I selv håndterer jalousi, grænser og så videre.

Vigtigst er, at begge parter er indstillet på, at lade en uvildig person blande sig, og at I begge har viljen til at løse jeres problemstillinger i jeres forhold. At starte med at sætte ord på sine følelser, kan for mange være et stort skridt, men her hjælper parterapeuten netop med forskellige øvelser, der kan gøre det lettere at åbne sig op og give en bedre forståelse for hinandens indre tanker og følelser.

Parterapeuten udtaler: Når kommunikation er vejen frem

Det kan være svært for mange par at åbne sig op for hinanden i deres forhold, men faktisk er kommunikation langt hen af vejen nøglen til det gode, solide parforhold. Det handler lige så vel om, at du har det godt med dig selv og kan finde roen inden i din krop og sjæl. Føler du en vis relation til dig selv, vil du også opleve en større balance i dit eget jeg, og dette vil påvirke din partner og jeres bånd til hinanden. Du skal tro på dig selv og have overensstemmelse med dine følelser, tanker og handlinger, for derefter at kunne tale frit og åbent med din bedre halvdel.

Opnå konflikthåndtering og nå frem til den gode løsning

Har du brug for at få hjælp til konflikthåndtering og ende ud med et godt resultat med din partner, står Lene Søe, parterapi Århus, klar til at hjælpe dig med at finde ind til dig selv, og ikke mindst til at hjælpe jer igennem en svær periode og nå frem til den gode løsning.

Skriv et svar