Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Dansk modetøjsforretning med online salg i vækst

Sociale medier og mulighed for at handle online præger danske forbrugere i langt større grad, og det har en samtidig effekt på den stigende e-handel af bl.a. dametøj. Modebevidste kvinder følger gerne den populære trend, men boheme har vundet særligt indpas i de feminine garderober.

Det har været et godt år for e-handlen, som oplever en støt stigning. Danskerne har i 2016 brugt godt og vel 111 mia. Kr. online, hvilket også er det højeste forbrug nogensinde, vurderes det fra Dansk Erhverv. På JustAGirl.dk, som er en webshop for modeinteresserede kvinder, mærker man også til forbrugernes stigende interesse. Virksomheden, som til dagligt drives af Signe Baunbæk Jensen, specialiserer sig i bohemestilen, hvis inspirationen hentes hjem fra bl.a. Paris’ nyeste modetrends. Der stiles efter et fornuftigt prisleje, og der kræses samtidigt om detaljerne i sortimentet.

Det skal være for alle – prisvenlig kvalitet hos JustAGirl.dk

JustAGirl.dk startede i 2012 med en ambition om at levere lækkert designertøj til alle, uanset lommebogens størrelse. På samme tid var der et ønske om at danne en nichewebshop for kvinder, der værdsætter en elegant, feminin og samtidig jordnær tøjstil. Kærligheden til luksus-boheme, såvel som meget andet, starter i Paris, og det var da også her, at Signe Baunbæk Jensen fandt gnisten og de kreative udfoldelser til at forhandle det moderigtige tøj. Når muligheden byder sig, kan virksomhedsejeren da heller ikke kan dy sig for at få produceret sit eget design hos dygtige, franske tøjproducenter. Derfor vil man som køber blive eksponeret for unikke såvel som genkendelige mærker og stilvarianter under den bohemiske genre.

Modeverdens indflydelse online

Man skal ikke færdes på de sociale medier ret længe, før indflydelser fra modeindustrien finder vej ind i ens egen stue. Den globale udvikling har også påvirket global modeindustri og dermed også internationale tendenser, som efterlader aftryk i det nationale. Dansk boheme er på samme måde under konstant genfortolkning, så den romantiske, chikke finish er ikke altid lige synlig. Webshops, der specialiserer sig i modetendenser, ser derfor flere besøgende, som holder fast i den specifikke bohemetype.

Besøg JustAGirl.dk her og læs mere om den populære bohemestil.