Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Filato har succes med salg af garn på nettet

garn

Inden man går i gang med sit strikkeprojekt, er det altafgørende, at man har de rigtige materialer ved hånden. Der findes mange forskellige typer garn, som hver har deres specifikke egenskaber, og som giver et bestemt look, som er med til at præge det færdige resultat. Hos Filato ApS forhandler de alle typer garn, man måtte have brug for og har samtidigt stort kendskab til garns forskelligartede kvaliteter – og popuarliteten for køb af garn hos webshoppen er høj.

garn

Står man overfor sit næste – eller første – strikkeprojekt, gælder det om at være godt udstyret for at opnå det helt rigtige resultat. Man kan strikke alverdens ting, og det er altså ikke blot de klassiske sokker, tørklæder og sweatere, man kan give sig i kast med, men også interiør i form af dekorationer, tæpper, håndklæder og meget mere. Uanset hvilken form for strikkeri man føler sig inspireret til at afprøve, bør man overveje, hvilke egenskaber i de forskellige typer garn, der bedst dækker de specifikke behov, som strikkeprojektet indebærer.

Forskelligt garn til forskellige projekter

En af de mest velkendte typer garn må siges at være bomuldsgarn. Bomuld kommer fra bomuldsplanten, som er blevet dyrket og anvendt gennem flere tusind år – først i Kina og senere hen i Europa og resten af verden. Bomuldsgarn er et 100 % organisk naturmateriale og er generelt en meget brugbar type garn. Dens blødhed gør den velegnet til især lettere trøjer, bamser, puder og tæpper. Selvom bomuldsgarn ikke er det tykkeste eller varmeste af slagsen, er det generelt et af de tungere typer garn, hvilket er godt at være opmærksom på, hvis man eksempelvis ønsker at strikke et større tæppe.

Et andet populært materiale er uldgarn. Uldgarn er en fælles betegnelse, som dækker over garn, der består af uld fra forskellige dyr – som regel fåreuld eller lammeuld. Uldgarnet har en mere rå og tyk struktur og er godt til at holde på varmen i koldt vejr. Garnet er især populært i de skandinaviske lande, hvor der er flere fåreavlere og dermed større adgang til uldgarnet. Især når det kommer til tykkere sweatere og andet tøj, er uld et af de foretrukne valg. Udover disse typer findes der meget andet slags garn og derudover en lang række blandingsgarn, som åbner op for muligheder på kryds og tværs. Hvilken type garn, der er den rette, afhænger i høj grad af, hvad man ønsker at strikke.

Filato ApS hjælper dig til sikker succes

Disse typer garn og mange flere er at finde hos Filato ApS, som er et online garnparadis med et omfattende sortiment indenfor garn og tilbehør. Ejerne bag, ægteparret Stine og Lennart, har stor viden og erfaring, når det kommer til strik og garn, og de hjælper gerne med råd og vejledning, hvor der er brug for det. Et besøg på webshoppen leder utvivlsomt til sikker succes med strikkeprojektet – udover det brede sortiment af garn, strikkebøger og startkits er der en række guides, råd og opskrifter, der frit kan benyttes som inspirationskilde til strikkeriet. Dermed er der både hjælp at hente for nye strikkere og samtidigt nye idéer til projekter for de garvede.

Find de gode råd og det rette garn på webshoppen.

1 kommentar

  • Many many thanks for the share this great article it is the very nice here you can find the easily alarm clock for the window 10 this is the full update give you forever and save the time forever so i can share this app to all web users.

Skriv et svar