Arkiver

Nyheder

Nyt medie leverer daglige nyheder om København

Annonce

KBH.dk er hovedstadens nye medie på nettet, som hver dag bringer det seneste nye inden for politik, samfund, debat, kultur, mad, krim og oplevelser i byen.

Hvor får man den bedste burger? Hvor mange tricktyverier sker der i København? Er der mangel på varme hænder på byens hospitaler? Hvad koster en middag på Noma, hvis man er studerende? Og hvad sker der egentlig i weekenden?

KBH er skabt med det formål at holde Københavns borgere opdateret døgnet rundt – både når det gælder det seriøse, det væsentlige, det pirrende og det sjove.

Holdet bag arbejder hver dag hårdt på at bringe de vigtigste nyheder fra hovedstaden, og målet er, at læserne kan genkende de problematikker, der bliver sat spot på. KBH.dk sigter efter at levere vedkommende og interessante nyheder, som tager udgangspunkt i københavnernes nære problemer og hverdag i byen.

Det betyder, at du både kan finde historier om boligpriser, kommunalvalg, bandekonflikt og byplanlægning på sitet, men også om nye spisesteder, spændende kulturtilbud og weekendens bedste oplevelser for store og små.

KBH.dk har allerede haft succes med at skrive om 13 sygeplejersker, der har sagt op fra Bispebjerg Hospital i protest over arbejdspresset, om muligheden for at komme på gløgg-rundfart på kanalerne til vinter, om Tina, der reddede en mand fra en overdosis på Vesterbro, om burgerjointen Jagger, der snart slår dørene op på Nørrebro, og om Torvehallerne, der har vokseværk og snart flytter til Frederiksberg.

Dermed tilbyder det nye københavnermedie allerede en bred palet af nyheder om byen, og redaktionen har derudover masser af idéer til større projekter i støbeskeen, som snart bliver foldet ud på sitet og sociale medier.

KBH.dk gik for alvor i luften i begyndelsen af november, og opgaven for holdet bag er nu at finde ud af, hvad læserne ønsker mere af, og hvad de er knapt så interesserede i.

Redaktionen bag KBH.dk modtager med glæde tip, feedback og forslag til historier, så sitet løbende kan udvikle sig, blive bedre, vokse og på sigt blive københavnernes foretrukne medie om deres by.

KBH.dk kan findes på Facebook, Twitter og Instagram.

Skriv et svar