Arkiver

Sponsoreret indhold

Find kvalitets træningstøj til den aktive og kvalitetsbevidste kvinde

I dag er der rigtig mange mennesker, som træner. Regelmæssig træning er vigtig, da man nedsætter risikoen for forskellige livsstilsstygdomme og lignende, hvis man rører sig og spiser ordentligt. Når man træner, skal man dog også have det rigtige træningstøj. Derfor har en tidligere håndboldspiller startet virksomhed op i sportens ånd.

I dag findes der mange forskellige shops, som forhandler sportstøj. Man kan hos mange få billigt sportstøj, men kvalitet og pris hænger typisk sammen, og man risikerer derfor at få sportstøj, som ikke holder længe, hvis ikke man køber noget ordentligt kvalitetstøj. Handler du hos ByBytterfly.dk, kan du være sikker på, at du får lækkert kvalitetstøj. Er du samtidig ligeså vild med farver, som du er med kvalitet, vil du elske det tøjmærke, som virksomheden forhandler. ByButterfly.dk er nemlig Danmarks største og eneste Kari Traa webshop.

Virksomhed drevet af sportsfolk med passion for træning og kvalitet

For at kunne drive en succesfuld virksomhed kræver det også, at folkene bag har passion og drive indenfor området. Webshoppen er ejet af den tidligere landshåndboldspiller Christina Krogshede, og hun har med sin baggrund som elite håndboldspiller i over 20 år en stor passion for træning og fysisk aktivitet. Hun tester og udvælger derfor alt tøjet selv, som sælges på webshoppen, så hun 100 % kan stå inde for det, som forhandles.

Hun er især vild med kvalitetstræningstøjet grundet det lækre og feminine snit, de funktionelle og unikke egenskaber samt tøjets farverige udtryk og mange farvekombinationsmuligheder. Tøjet kan fungere som en motivationsfaktor, da det er sjovt og komfortabelt at have på samtidig med, at det også er specielt udvalg af en tidligere elitesportsudøver.

Find tøjet herunder og få en mere farverig og komfortabel træning

Synes du, at tøjet lyder som noget for dig, så kan du finde tøjet her, hvor du også kan læse meget mere omkring virksomheden samt søge inspiration, hvis du ønsker det. I shoppen fås alt fra bukser til strømper og tilbehør, så du er sikret en ordentlig træning hver gang med kvalitetsprodukter udvalg specifikt af en kvalitets- og træningsbevidst kvindelig sportsudøver.

Skriv et svar