Sponsoreret indhold

Et bordfodboldbord kan være et godt afbræk fra arbejdslivet

De fleste af os er helt eller delvist enige i, at hverdagen er forbundet med travlhed i form af arbejde, koordinering af fritidsaktiviteter, madlavning og alle de praktiske opgaver, der skal gå op i en højere enhed. Derfor er det vigtigt, at du kan slappe af og få et afbræk, når du er på arbejde og har pause. Dette afbræk kan du få gennem et bordfodboldbord. Læs med her og få et par tips til hvorfor det er vigtigt at have et bordfodboldbord på arbejdet.

Skaber sammenhold

Et bordfodboldbord kan være en god idé at have stående på arbejdet af flere årsager. Først og fremmest kan det være med til at skabe et bedre sammenhold, fordi der som bekendt skal minimum to deltagere til og helst fire, hvis det skal fungere optimalt. Når vi dyster mod hinanden, ’leger’ og spiller sammen med holdkammerater, skabes der automatisk en positiv relation, fordi man har andet sammen end blot arbejdet. Hvis arbejdsopgaver på kryds af fagområder skal fungere optimalt og være succesfuld, er det altafgørende, at et team kan samarbejde. Et bordboldbord kan være med til at styrke dette sammenhold, fordi det fungerer på lige fod med teambuilding. Det er blot billigere og nemmere, fordi det er til rådighed på arbejdet.

Minimerer risiko for stress

Et bordfodboldbord kan ligeledes være med til at minimere risikoen for stress blandt medarbejderne, fordi de får et afbræk fra arbejdsopgaverne. De fleste af os ved, at det kan være svært at slippe arbejdsopgaverne i pausen, hvis man har travlt. Men det er rigtig vigtigt, at vi får koblet af, når vi har pause, for ingen mennesker kan holde til at være på og have travlt 8 timer om dagen alle ugens dage. I kan for eksempel lave en konkurrence ud af det, dyste mod hinanden og lade ugens bedste score fremgå af opslagstavlen, som alle kan se. På den måde bliver det en sjov aktivitet, som samtidig minimerer risikoen for stress, fordi medarbejderne får mulighed for at slappe af og lade arbejdet ligge i pausen.

Placér bordfodboldbordet i kantinen

Det er naturligvis ikke ligegyldigt, hvor på arbejdet bordfodboldbordet er placeret. Det er meningen, at det skal benyttes i pauserne, og derfor er det vigtigt, at det står i kantinen, så det er til fri benyttelse, når medarbejderne har pause. Du kan finde mange forskellige bordfodboldborde her.