Arkiver

Sponsoreret indhold

Koldings flotteste kontorhus – Mercur

Mercur er et kontorfællesskab beliggende ved Kolding centrum og nært motorvejsnettet. I den arkitekttegnede bygning sidder mange forskellige slags virksomheder. Her er plads til den nystartede iværksætter, eller den etablerede virksomhed med mange års erfaring. Netop kombinationen af forskellige virksomhedstyper, og lejere er med til at skabe rammerne for et dynamisk kontorhus i Kolding.

Huset er tegnet af den kendte arkitekt Ernst Pedersen, og er opført tilbage i 1926 som Kolding Handelshøjskole. Bygningen er opført i en tid, hvor der blev lagt vægt på en smuk, harmonisk og detaljerig opførelse.

Kommer man kørende langs den veltrafikerede Haderslevvej, fornemmer man allerede bygningens kreative tanker, inden man overhovedet træder ind i bygningen. Mercur er et hus der fremstår prominent fra alle vinkler – og skal helt klart opleves i egen person.

Med husets regulere kontorlokaler, har Mercur gennem en årrække udlejet deres kontorer til private virksomheder. Det er især beliggenheden, husets perfekte lokaler, samt kunnen til at finde inspirationsrige lejere der kan være med til at gøre fællesskabet stærkere.

Et fantastisk kontorfællesskab for alle

Mercur er et succesfuldt kontorfælleskab med adresse midt i den sydjyske by Kolding. De promoveres som værende Koldings flotteste kontorhus. En følelse man nemt kan nikke genkendende til, når man indtræder i bygningen og mødes af en storslået hall, flotte mahognigulve og husets luftige kontormiljøer hvor der er plads til store tanker.

Mercur tilbyder en samlet pakke, som skal ses i en helhed. Ikke nok med at de skønne og højloftede kontorer komplimenteres af moderne IT-funktioner – indenfor bygningens karakterfulde rødstensbygning, der nemt kan genkendes i Kolding.

Bag det centrale kontorhus er der fine parkeringsarealer, som sikrer lejere en nem adgang til bygningen.

” Man bor på Mercur, fordi man ser en større værdi i de samlede rammer vi kan tilbyde. ” Pointerer Askel Konge Nielsen –  NKN Administration ApS)

Ny hjemmeside der skal præsentere huset på bedste vis

Mercur Kolding har netop fået en ny hjemmeside, hvor fokusområdet er at kunne præsentere denne arkitektoniske bygning på bedste vis, både udvendigt- såvel som indvendigt. Ydermere er det en kæmpe fordel, at potentielle lejere får det bedste indtryk af lokalerne gennem en digital fremvisning, før de besøger huset.

Med en teknologisk udvikling, er det afgørende at man som virksomhed tilpasser sig. Netop derfor er det også en essentiel strategi for Mercur, at fokusere på andre parametre såsom hjemmeside, online synlighed og generel brand awareness, der pointerer hvilke fordele man har som lejer hos Mercur Kolding.

Er du kontorsøgende i trekantområdet, bør du få en uforpligtende snak med dette hus.

Du finder alle de nødvendige oplysninger omkring Mercur på deres hjemmeside www.mercur.dk.

Skriv et svar