Arkiver

Blog

Dansk medie har succes med 112 nyheder

Annonce

Dagens.dk er på få år blevet et af danskernes foretrukne medier, når det gælder dagsaktuelle nyheder om krimstof – lokalt og nationalt.

Hver eneste dag læser flere tusinde danskere med, når nyhedssitet Dagens.dk viderebringer de seneste og vigtigste politinyheder.

Med over 43.000 følgere alene på Facebooksiden ‘Dagens Politirapport’, har Dagens.dk en trofast læserskare, der dagligt bruger nyhedssitet til at holde sig orienteret på 112 området.

Denne succes skyldes blandt andet, at nyhedsmediet ansatte er særdeles dygtige til at videreformidle de historier, som er allermest vedkommende for deres læsere.

Hver eneste dag arbejder avisens journalister på at finde både de relevante, de opsigtsvækkende og de skæve politi-historier. Her graves der både lokalt og landsdækkende i jagten på det helt rigtige krimi-nyheder, der skiller sig ud i en travl og konkurrencepræget nyhedsstrøm.

Derfor bringer Dagens.dk på daglig basis både landsdækkende 112 nyheder om alt fra bandekonflikten i København, mordsager og voldsomme trafikulykker til mindre regionale historier om skæve og opsigtsvækkende brud på loven.

Som alle andre medier i landet dækkede Dagens.dk ‘ubådssagen’ med Peter Madsen utrolig tæt, men det var til gengæld ikke var mange, der kunne skrive de opsigtsvækkende historier om et vestjysk tricktyveri ved brug af ketchup, et kolossal skunklaboratorium i Nordjylland eller den mor og hendes datter fra Skanderborg, der frygtløs tog kampen op mod en indbrudstyv.

Disse historier blev dog skrevet af Dagens.dk og læst af adskillige trofaste brugere, der udemærket er klar over, at de ikke får disse spøjse og anderledes vinklede politihistorier mange andre steder.

Og for at leve op til læsernes fortsatte forventninger, har Dagens.dk netop gjort krimi-historier til et fast stofområder, som mange gange dagligt opdateres med nye artikler.

Redaktionen bag Dagens.dk modtager i øvrigt gladeligt tips, feedback og forslag til historier, så sitet løbende kan udvikle sig, blive endnu bedre.

Skriv et svar