Arkiver

Business

3 B2B online brancher i vækst

Annonce

Der har aldrig været større handel på internettet og det er ikke kun privatpersoner, som kaster deres hårdt optjente penge efter forbrugsvarer i det virtuelle rum. Flere og flere virksomheder handler også med andre virksomheder på internettet, og der er et kæmpe marked på B2B online handel. Det giver en særligt øget fleksibilitet men øger også konkurrencen, da virksomheder ikke længere er lige så bundet op på relationer og faste aftaler.

Der er især tre brancher der nyder stor vækst og det er der helt særlige grunde til. En af de største fordele ved at handle på internettet er, at du kan gøre det uanset hvor du er og uanset hvilken tid på døgnet der er tale om. Mange virksomheder har heller ikke tid til at køre ærinder det halve af dagen, så den virtuelle verden af internethandel er et kærkomment initiativ til B2B og altså ikke bare B2C, som du måske er mest bekendt med.

Kontorartikler

Et veludviklet kontormiljø kræver selvfølgelig også de rigtige kontorartikler, så de ansatte altid har alt hvad de skal bruge, for at kunne udføre deres arbejde. Det virtuelle B2B marked for kontorartikler er spirende og ofte er der mange gode rabatter at hente, når virksomheder handler kontorartikler hos andre virksomheder. Der er især stor efterspørgsel og handel med større kopimaskiner samt printere og dertilhørende blækpatroner, der ofte er en dyr fornøjelse men når det handles B2B er der store besparelser at hente da der ofte købes større mængder hjem. Der er ligeledes også altid en efterspørgsel på skriveredskaber som blyanter og kuglepenne, ligesom de fleste virksomheder får brug for papir til print og blokke til at skrive på, samt brevpapir og konvolutter til at sende beskeder ud af huset. Hos Justmore finder du en oversigt over alle kontorartikler der kan købes online https://justmore.dk/kontorartikler_oversigt

Altaner og storkøkkenudstyr

Måske undrer du dig over at netop altaner er på listen, men det er slet ikke så mærkeligt igen. Mange entreprenører og boligselskaber køber nemlig deres altaner over internettet hos virksomheder, der fremstiller og distribuerer altaner. Ikke nok med, at det er nemt og praktisk at kunne sidde og klikke så store elementer hjem gennem internettet, så bliver de også fragtet direkte til dørene eller byggepladsen, hvilket er en kæmpe økonomisk og tidsbesparende fordel i en ellers hektisk branche, hvor der ofte er behov for handling nu og her. Se mere hos altanvirksomheden balco: https://www.balco.dk/
Der er et stadigt større og stigende behov for udstyr til storkøkkener. Denne form for køkkenudstyr bruges typisk i kantiner og industrikøkkener, som du finder på caféer og restauranter. Dette er der selvfølgeligt et stort, naturligt marked for da der altid er fuld gang i restaurationsbranchen men flere og flere spisesteder vælger at hjemkøbe storkøkkenudstyr på nettet, da det sparer tid. I dag er de ofte så gode beskrivelser og vejledninger på internettet, at det sjældent er en nødvendighed at inspicere udstyret direkte. Der vil i denne branche også være et ret gennemgående branchekendskab internt mellem virksomhederne.

Skriv et svar