Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Sådan kan du markedsføre dit start-up online

Som opstartsvirksomhed kommer man naturligvis ikke udenom vigtigheden at sørge for at markedsføre sig online.

Nettet rummer dog et utal af forskelligartede muligheder for dig som start-up, når du ønsker at få din virksomhed ud over rampen.

Du vil i denne artikel kunne blive klogere på en række af de forskellige muligheder, du som virksomhedsejer har for at kunne markedsføre dit start-up på en billig og ikke mindst også effektiv måde.

Affiliate

Som start-up er det vigtigt at sørge for at sikre, at man får mest mulig ud af de penge, som man vælger at afsætte til at eksponere sin virksomhed. En god måde til at sikre sig en høj effekt af ens markedsføringsindsats er utvivlsomt ved at tage et kig på ”affiliate marketing”. Denne type af markedsføring går i al sin enkelthed ud på, at hjemmesideejere henviser nye kunder til din forretning og får en procentdel af det salg, der bliver lavet. Fordelen ved at benytte sig af affiliate marketing er derfor, at man som virksomhed kan sikre sig, at man kun har en omkostning til markedsføring i det øjeblik, at man rent faktisk står med en ny, betalende kunde. Dette er derfor en særdeles smart og omkostningsbevidst løsning, hvis man som virksomhedsejer godt kunne tænke sig at få sit firma ud over rampen og få skabt noget salg.

SEO

I disse år er ”SEO” lidt af et buzz-word – men det er ikke uden grund! Søgemaskineoptimering er nemlig en særdeles effektiv måde til at skabe trafik og dermed flere kunder i ens forretning, og det er derfor også en markedsføringsform, som man i høj grad bør sørge for at få taget seriøst.

Søgemaskineoptimering rummer et væld af forskellige elementer, og da Googles algoritmer hele tiden ændre sig, er der mange ting at forholde sig til. Derfor er der også mange, der i forbindelse med SEO-arbejdet i deres virksomhed vælger at tage fat på et af de firmaer, som vil kunne hjælpe til med at sikre, at man får løst arbejdet på den rette måde – og med den ønskede effekt. Såfremt du godt kunne tænke dig at få hjælp til at få lavet SEO, vil du f.eks. kunne overveje at tage kontakt til WeMarket, som er et webbureau Ikast, der i løbet af de sidste mange år har beskæftiget sig netop med blandt andet SEO. Her vil der utvivlsomt være god mulighed for at få den hjælp, du har behov for.

Facebook

At gøre brug af Facebook kan være en særdeles nyttig løsning, hvis man som virksomhed godt kunne tænke sig at komme ud over rampen – og samtidig ramme lige netop den målgruppe, man ønsker at gå efter. Det er nemlig muligt at segmentere sine kampagner på Facebook direkte mod netop dem, som man godt kunne tænke sig at blive eksponeret mod – og netop det, at der er rig mulighed for at lave meget målrettet markedsføring via Facebook gør, at det er en særdeles nyttig markedsføringsplatform.

Ekstra tip: Hold øje med konverteringen på dit website!

Uanset om man som virksomhed vælger at kaste sig ud i at søgemaskineoptimere sit website, eller man eksempelvis ønsker at igangsætte en Google Adwords kampagne eller begive sig ud på de sociale medier, er det særlig vigtigt, at man i den forbindelse sørger for at holde øje med konverteringen på ens website.

Skriv et svar