Arkiver

Sponsoreret indhold

International sammenligningstjeneste hjælper danskerne med at finde lån

Lånetjenesten Financer.com gør lånemarkedet mere gennemskueligt for danskerne. 

Der findes mange sammenligningstjenester, men når danskerne fremover vil låne penge online, bliver det ikke på den gamle måde. Det laver hjemmesiden Financer.com nemlig om på.

Normalt når de danske forbrugere vil sammenligne lån på internettet, vil de finde en række forskellige sammenligningssider, som alle promoverer froskellige lånetilbud fra deres samarbejdspartnere.

Financers koncept ligner meget dette, med den essentielle forskel, at de også inkluderer de låneselskaber og banker i deres sammenligning, hvor der ikke foreligger noget samarbejde.

”Vores koncept gør det muligt for den danske forbruger at have en transparent sammenligning, og ikke bare en liste der er sorteret efter de selskaber, der giver den bedste provision.”, sådan lyder det fra Paw Vej, der er country manager for Financer.com i Danmark.

Mange års erfaring i lånebranchen

Holdet bag Financer.com har siden 2013 arbejdet med lånebranchen, og har i dag mere end 225.000 unikke månedlige besøgende i 16 lande på flere kontinenter. Foruden forskellige forbrugslån, kan du også finde information om kreditkort, forsikringer, opsparingskonti og generelle råd til privatøkonomi.

Successen skyldes blandt andet, at man har været særdeles dygtig til at finde de rigtige folk til de forskellige markeder, samt et tæt sammenhold i en ellers meget digital virksomhed.

I sommeren 2016 kom de også på banen I Danmark, hvor de siden da har vokset sig større hver eneste måned.

Sådan ser fremtiden ud

Hver dag arbejdes der på at forbedre produktet, så forbrugerne kan være bedst muligt informerede, før de tager finansielle beslutninger.

Her kigges der både på brugernes oplevelse og kvaliteten af selve indholdet på hjemmesiden.

Brugeroplevelse er en stor del a Financers koncept, som har til formål at være så overskueligt som overhovedet muligt.

Sammenligningsportaler er blevet meget populære de seneste år, men det holder ikke holdet bag Financer tilbage. Selvom hjemmesiden kun har eksisteret siden 2013 er målet klart, nemlig at blive en af de største finansielle sammenligningsportaler i verden.

Skriv et svar