Arkiver

Kategorier

Nyheder

E-cigaretter er populære blandt mange danskere

I løbet af det seneste årti er e-cigaretten blevet mere og mere populær blandt danskerne, hvilket først og fremmest kommer som et resultat af, at den kan benyttes som et alternativ til tobaksrygningen, der ofte forbindes med indtag af usunde og skadelige stoffer. I forbindelse med inhalering af tobak, vil nogle af kroppens organer – hovedsageligt luftveje og lunger – tage skade af de skadelige stoffer, som røgen fra tobak indeholder. Dette er noget, man kommer udenom, når man ryger e-cigaret, da man indånder damp indeholdende en aroma og eventuelt nikotin, og denne damp har flere forskellige fordele. Først og fremmest kan man vælge mellem forskellige smage til dampen, hvilket kan være frugter, typer af sodavand, krydderier og meget andet, mens det ligeledes er muligt at vælge forskelligt nikotinindhold i den væske, der er baggrunden for dampen.

Muligheder for rygestop gennem benyttelse af e-cigaret

Det skal herudover også nævnes, at e-cigaretten af mange er blevet benyttet til at komme godt, hurtigt og effektivt gennem et rygestop, der kan være en svær og hård proces. Alt efter hvor stort et nikotinbehov man har, kan man vælge nikotinindhold e-væsken, hvorved man langsomt kan vælge væsker med et mindre og mindre nikotinindhold for måske til sidst at blive fra af nikotintrangen. Der er dog en del, der blot har for interesse at kvitte tobaksrygningen grundet helbredsmæssige årsager eller andet, hvor man så småt kan lade e-cigaretten overtage rygebehovet. På den måde bliver man langsomt fravænnet sig trangen til tobaksrygning, hvor man hverken går glip af nikotinindtaget eller de traditionelle rygepauser med venner, kollegaer osv.

Det er muligt at få e-cigaretterne i flere forskellige designs og med forskellige funktioner

E-cigarettens popularitet kan også være et resultat af, at der findes så mange forskellige varianter på markedet, der alle besidder forskellige udseender og varierende funktioner. Derved er det let at finde frem til en model, der både er passende i forhold til størrelse, farve og behov i henhold til design såvel som i forhold til funktionaliteten. Herudover er det også forholdsvist let for alle at få erhvervet sig noget nyt tilbehør til ens e-cigaret, såfremt det skulle blive slidt, eller der blot er trang til fornyelse. På e-cigaretten vil der være et batteri, der som alle andre batterier på et tidspunkt vil trænge til udskiftning, hvor det hos mange forhandlere er let at få et batteri passende i størrelse, ydeevne osv. En af de virksomheder, der blandt andet har haft succes med forhandling af et bredt sortimen e-cigaretter er Din-ecigaret.dk. Her kan man blandt andet også finde et bredt udvalg af tilbehør til e-cigaretter.