Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

BusinessSponsoreret indhold

Karriererådgivning for executives

Oplever du ledelsesmæssige udfordringer i din hverdag, eller har du brug for at bevæge dig videre i din karriere? Indimellem kan det være svært at se, hvor der skal sættes ind – især som topleder. Som topleder har du direkte indflydelse på dine medarbejdere og din organisations virke. Derfor er det vigtigt at vide, hvilke mål der er sat op og ikke mindst, hvilken strategi der skal til for at nå dem. Det gælder både for din egen karrierevej og på virksomhedens vegne. Med en professionel samarbejdspartner får du mulighed for at få sparring på dine udfordringer, udvikle dit ledelsesmæssige potentiale og skabe resultater.

Professionel, personlig sparring

AS3 Executive tilbyder faglig rådgivning og sparring for executives, der både har indsigt i kompleksiteten i et toplederjob, er objektiv og mestrer coaching. Målet er at udfordre din personlige målsætning i forbindelse med et eventuelt karriereskifte eller forandringer internt i din virksomhed. Forandringsprocessens positive udgang kræver en klar strategi, konkrete mål og god sparring – det kan AS3 Executive hjælpe med.

Med mere end 25 års erfaring i den professionelle rådgivningsbranche kan AS3 Executive tilbyde topleder coaching på højeste niveau. Coaching og sparring, som bygger på en række principper.

  • Merforståelse, refleksion og nye perspektiver, der kvalificerer handlinger og beslutninger
  • Konstruktiv og direkte feedback efter behov
  • Samtaler i organisatorisk og strategisk sammenhæng, der afspejler sig i hverdagen
  • Et fortroligt rum, hvor du frit kan formulere dig
  • At du er parat til at udfordre egne forestillinger, vaner og mindset

Tid til fornyelse?

Langt de fleste virksomhedsledere og topchefer når til et punkt i karrieren, hvor der skal ske noget nyt. Nye udfordringer, ambitioner og måske nyt job? Er du klar til, at din karrierevej slår et sving? Der er ikke to historier der er ens, derfor skal det videre forløb heller ikke være det. AS3 Executive skræddersyr et forløb til dig og er med på sidelinjen helt ind i de nye karrieremuligheder.

Med executive outplacement er du sikret, at du bliver fulgt helt i mål. Hvad end du overvejer et skifte til en anden branche eller ønsker at afprøve nye muligheder i en anden stilling – så kan AS3 sparre med og rådgive dig der, hvor du har behov. Har du et ønske om mere strategisk indflydelse, at give noget videre fra dit karriereliv og et nyt arbejdsliv med mere fleksibilitet? Måske engagerer du dig i bestyrelsesarbejde? Uanset hvad, så kan du prøve kræfter med netop dét samtidig med, at du stadig har fingeren på pulsen. AS3 Executive klæder dig godt på til at besidde en bestyrelsespost. Besøg hjemmesiden her og blive klogere på, hvad du kan opnå med den rette rådgivning.

Skriv et svar