Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Anerkendt foredragsholder med spændende 2018 program

Den dygtige foredragsholder Torben Wiese formår at komme ud over scenekanten. Han kendes også i branchen som Skandinaviens vanebryder nummer 1. Hans energi, engagement og formidling skal simpelthen opleves.

Med over tyve forskellige foredrag, kan man i 2018 opleve Torben tage fat i essentielle emner såsom: ledelse, forandring, vaner, strategi, stress, trivsel m.m. Et typisk foredrag tager mellem 20 minutter til 2 timer. Der er altid mulighed for at sammensætte et skræddersyet indlæg, hvis eksempelvis både stress og trivsel findes relevant.

Evnen til at formidle et seriøst budskab troværdigt, men samtidigt i et underholdende og fængende toneleje er svært at mestre som Torben gør det. Dette er også grunden til hans store anerkendelse, blandt medier, skoler, virksomheder og meget mere er opstået. Efter at have inspireret mere end 150.000 ledere og medarbejdere gennem årene, taler erfaringen for sig selv.

Udover foredrag har Torben også skrevet to bøger, som i høj grad er med til at holde ham opdateret på den seneste teori og viden inden for de mange områder han berører i sine indlæg. Bestselleren ”Bøj fisken mens den er frisk” har hentet sin primære inspirationskilde i et afrikansk ordsprog, der betyder at være til stedet i nu’et.

Torben har virksomheden https://habitmanager.com/, som beskriver alle de foredrag og workshops man kan opleve i 2018. Ligeledes er det muligt den vej igennem at komme i kontakt med Torben omkring interessante emner, i forhold til et foredrag eller en workshop.

I øjeblikket taler rigtig mange om stress. Stress er et vigtigt emne at tale om. Et foredrag inden for dette emne, kan give virksomheder en idé om hvad stress er, og hvordan det opstår. Især er det relevant for ledere og medarbejdere. I bund og grund læner det sig også op af trivsel, som er et grundelement i at være til. Trives man ikke i privaten, eller på sin arbejdsplads er der nogle fundamentale ting man skal arbejde med, eftersom det ofte kan være begyndelsen på stress.

Som Torben siger: ”Det handler om at være tilstede i nuet.

Skriv et svar