Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Her finder du et lækkert konferencecenter til din næste konference

Skal du holde en større netværkskonference med mennesker fra hele Danmark? Så bør du overveje et konferencecenter der ligger placeret centralt i Danmark. Her er det oplagt at vælge et konferencecenter der ligger placeret på fyn. Og hvis du skal være rigtig smart, så vælger du et konferencecenter der er placeret på vestfyn, så du er tæt på byerne i trekantsområdet.

Et af de konferencecentrer der ligger på vestfyn er Huset Middelfart. Huset Middelfart er det oplagte sted at holde sin konference, her har du nemlig mulighed for at forkæle dine gæster med god mad og en masse unikke faciliteter. Du kan læse mere om deres faciliteter her:

Restaurant

Når du holder konference i Huset Middelfart, vil du have mulighed for at invitere dine gæster på middag i konferencecentrets egen restuarant. Hver dag er der en ny ret på menuen, også kendt som ”Dagens menu”, der består af to-retters menuer, der bliver lavet af de bedste råvarer.

Restauranten har stor fokus på at levere bæredygtige retter, derfor har Restauranten også det økologiske spisemærke i bronze, hvilket er din garanti på, at bæredygtigheden og økologien spiller en stor rolle.

Cafe

Huset Middelfart huser også en lækker cafe, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller nyde en kage med en flot udsigt over Middelfarts marker. Cafeen er åben i dagtimerne, men der kan laves særlige aftaler, hvis din konference strækker sig over hele dagen.

Særligt cafeens brunch har en masse lækre fristelser, som man ikke må snyde sig selv for.

Smukke omgivelser

Huset Middelfart ligger klods op ad Hindsgavl dyrepark. Her kan du tage dine gæster med rundt på en forfriskende tur, hvor du kan se en masse af Hindsgavls vilde hjorte og dådyr. Du kan også låne HUSETS cykler og tage en afslappende cykeltur rundt i de grønne omgivelser – helt gratis.

Du kan også tage dine gæster med på en nervepirrende bridgewalk på den gamle lillebæltsbro. På en bridgewalk bliver du taget 50 meter over vandets overflade. Turen tager cirka 2 timer og giver opholdet et frisk pust.

Uanset hvad, så byder Huset Middelfart på en masse spændende oplevelser og muligheder, der helt sikkert vil gøre opholdet hos Huset Middelfart til en unik oplevelse.

Skriv et svar