Arkiver

Sponsoreret indhold

Apuls opmuntrer til fuld fart frem på træningsmaskinerne

Man behøver ikke være elitesportsudøver for at træne overarmene, ej heller er der kun én måde at gøre det på. Sådan lyder budskabet fra virksomheden, Apuls, der med deres webshop åbner for et bredt udvalg af romaskiner til selv den mest uerfarne. Her, hvor grundstenene i virksomheden beror på ærlighed og god samvittighed, bliver produkterne testet grundigt, så der kan leves op til kundernes forventninger og de høje standarder for god saglig virksomhedsdrift.

Bor man i lejlighed eller kollegieværelse, er det ikke just en romaskine, som er det første, man tænker på at eje. I en tid hvor fitnesskulturen lever i bedste velgående, er det også mindre eftertragtet at træne hjemmefra. Men der kan bestemt være undtagelser – det er i hvert fald Apuls’ erfaringer. Af denne grund forhandler de forskelligartede træningsmaskiner – herunder romaskiner, som også kan sammenfoldes efter brug. Så er pladsproblemer pludselig af mindre betydning.

Apuls brænder for forbrændingen
Maskiner som løbebånd, crosstrainere og spinningscykler er blandt de populære træningsmaskiner og er dermed også hærdigt brugt i fitnesscentrets pulserende lokaler. Hos den lille virksomhed, Apuls, brænder man for netop dette – sport og motion. Det er noget, de ønsker må smitte af på kunderne, og derfor er god kundeservice først på dagsordenen. Alligevel har de i virksomheden en erkendelse omkring, at de på nogle områder kommer til kort med deres faglighed i rådgivende situationer. Det er dog så vigtigt for dem at være saglige, og derfor har virksomheden allieret sig med diverse træningsvejledere, kostvejledere og andre fagspecialister. På den måde kan kunderne trygt søge vejledning til lige netop det, de har behov for hjælp til. Apuls har siden start opstart udvidet det netbaserede katalog så meget, at de også kan bryste sig af at eje Danmarks største udvalg af udstyr til fitness, aktivitet og velvære.

Forskellige romaskiner med hver deres særpræg

Det store udvalg giver den enkelte kunde muligheder både på det prismæssige og interessemæssige niveau. Apuls sælger bl.a. flere forskellige slags romaskiner i et prisleje fra lidt under de totusinde til de tyvetusinde. Se f.eks. virksomhedens udvalg af romaskiner her.

Sportsudøvere, der ror, er karakteristiske ved deres muskuløse skuldre og overarme, da det er overvejende de områder, der trænes. Men til de knap så ambitiøse trænere er en romaskine også væsentligt opbyggende og sundt for både ryg- og brystparti. Romaskinen er dermed unægtelig en god løsning til al slags træning. Med den stigende aktivitet i fitnesscentrene er det da også for mange blevet mere attraktivt at holde træningen derhjemme, da man her kan træne i fred og ro, som man selv har lyst til.

Er man interesseret i at se det store udvalg af bl.a. træningsmaskiner – eller er der et specifikt sundhedsspørgsmål, man ønsker afklaret – så kan man besøge virksomhedens hjemmeside.

Skriv et svar