Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Robuste containere fra BOXIT bevarer tingene mens der bygges

Går man og overvejer renovering af hus eller en ekspandering af kvadratmeterne, så kan meget flytteumage spares ved at anskaffe sig BOXIT containere til midlertidig opbevaring af møblerne. Som Danmarks førende indenfor sit felt kan BOXIT tilbyde containere i forskellige størrelser samt levere hele landet rundt.

Hos BOXIT er det muligt at bestille containere både til privat- og erhvervsmæssige sammenhænge. Det populære koncept, med en container udenfor huset, har fungeret for mange husejere, og nu er det muligt at få leveret containeren på kort tid, hvor end man måtte befinde sig. Hos BOXIT handler det om loyalitet, fair pris og kundeservice med høje standarder. Kunder kan kontakte virksomheden med et hvilket som helst spørgsmål, hvis der er usikkerheder i forbindelse med udlejning af en container.

Box det hele mens du venter

Hos BOXIT fås containere i størrelser på henholdsvis 10, 20 og 40 fod. Den mest brugte af slagsen er den 20 fods container, som kan rumme op til 32,7 kvm. Det giver god rummelighed til flyttekasser, sofastole og hvad der ellers ikke har spor godt af at stå i et skiftende miljø udenfor, mens der bygges inde i huset. Containeren fungerer som et depotrum, der står lige udenfor døren, og som leveres af virksomheden. Der er hos BOXIT altid høj kvalitet på containerne, som efter behov bliver tjekket og udskiftet, hvis de ikke lever op til kriterierne. Det er vigtigt for virksomheden, at kunne yde det bedste for deres kunder, som har nok at tænke på med renovering, flytning eller tilbygning.

Mere end en container

BOXIT har særligt haft god erfaring med -og feedback på de private containere, da mange familier ikke ønsker at have tingene for langt fra hånden, og ser containeren som en sikker måde at opbevare tingene på. Hvis det alligevel ikke viser sig at være belejligt for husejere, at havde containeren til at stå på egen grund, er det også muligt at få leje en container ved et af BOXITs egne afdelinger. Depotrummene hos BOXIT er mere en blot containere. Det er sikkerhedsforanstaltninger i enhver situation.

 

Læs mere om BOXITs udbud af containere på deres hjemmeside, eller få flere gode råd som boligejer på http://begynderhaven.dk/drivhuset/193-kapilaerkasser-selvvandingskasser

Skriv et svar