Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan bliver du statsautoriseret revisor

Hvis man endnu ikke er sikker på, hvilken slags revisor man skal være, så er det altid værd at overveje at sigte højt efter den statsautoriserede revision. Denne revisionsuddannelse giver mere end blot et flot CV – statsautoriseret revision er godkendt hos Erhvervsstyrelsen og er en god sikring til et fremtidigt job.

Flere veje fører til revision

En statsautoriteret revisor har en kombination af uddannelse og praktisk erfaring hos en statsautoriseret virksomhed. Den praktiske erfaring er især vigtig, hvis man ønsker en stilling efter endt uddannelse, og kan samtidig være en god måde at få en fornemmelse af sit karrierevalg. Helt konkret har man to muligheder, hvis man ønsker at være en statsautoriseret revisor. Enten kan man søge ind som en fuldtidselev i et statsautoriseret revisionshus, mens man læser HD på aftenkurser ved universitetet, eller man kan læse HA på fuld tid. Sidstnævnte tager 3 år frem for 4. Efter endt bachelor tager man da cand.merc.aud., som man tillige kan vælge at tage over 2 eller 4 år, alt efter om man prioriterer erhvervserfaring i et revisionsfirma.

Inden du beslutter dig

Inden man tager en beslutning om, hvilken vej man ønsker at tage uddannelsesprocessen, så er det vigtigt at gøre sig overvejelser om sine prioriteter. Den praktiske erfaring kan som sagt være essentiel og bærende for en fremtidig jobstilling, mens fuldtidsstudiet tager kortere tid. Det er vigtigt at vide, at for at blive en fuldbyrdet statsautoriseret revisor har man brug for erhvervserfaring i en given statsautoriseret virksomhed. Derfor kan det være en længerevarende, men vigtig beslutning at tage uddannelsen over længere tid ved siden af en elevplads hos et sådant firma. Det vil spare én for jobbesvær og unødigt arbejde efter endt uddannelse.

Find inspiration som selvstændig her http://hobbyhullet.dk/fjern-rust-jern/

Skriv et svar