Arkiver

Blog

Viser dine fotos virkeligheden?

Annonce

Mange har sikkert den opfattelse, at deres liv er mindre pefekte, end deres medmenneskers. Dette skyldes i høj grad de opstillede og redigerede billeder, som postes på sociale medier.

Peter, der styrer webshoppen Dinfotobog.dk, har i et tidligere indlæg udtalt at, når vi offentliggør det perfekte og opstillede billede af os selv, og vores venner dernæst liker og kommenterer, med rosende ord, så giver det en kortvarig lykkerus. Vi ser en trend, der har udviklet sig, over de seneste år, hvor typen af fotos, der trykkes er meget opsstillede, sammenlignet med tidligere.

Dog er der en del, der har fået nok af photoshoppede og uærlige billeder, hviket viser sig blandt både unge stjerner på sociale medier og også blandt modellerne, som vi eksempelvis ser i Dove reklamerne, hvor modellerne er kvinder med former.

Fotobøger med “ægte øjeblikke”

Når vi bladrer igennen enten et online fotoalbum, eller en af de fysiske fotobøger, så kan det give en reel glæde, når vi ser på “ægte øjeblikke”, hvor billederne viser, at der netop ikke er tænkt over, hvordan det er opstillet. Ironisk nok tænker vi instinktivt, at vi skal gøre en masse, for at få de bedste billeder, men i virkeligheden er det stik modsat, da det øjeblik vi ønsker at mindes, jo netop ikke var det ene sekund, hvor billedet blev taget, men derimod oplevelsen som helhed.

Hvad kan vi selv gøre for at vende tendensen?

Vi er nok mange, der ønsker at have mere ægtehed i vores hverdag, og en del mindre photoshoppede billeder.

Dette kan du selv gøre:

  • drop at tage billeder, når folk forventer det
  • undlad at påskønne billeder på sociale medier, som er “falske”
  • vis selv vejen og vær ligeglad med om makeuppen, eller frisuren er tip top

Kort sagt, så skal vi nok have det mere ok med at være helt almindelige mennesker, der nu en gang ikke altid ser så perfekte ud – også når der tages billeder, som bliver foreviget.

1 kommentar

  • Jeg heter Amanda Clark fra Ohio, jeg lovet å dele vitnesbyrdet om de gir meg lånet jeg ba om fra dem, etter å ha søkt etter lån fra ulike organisasjoner, banker og lånefirmaer, var jeg så ødelagt og deprimert, så jeg bare rullet gjennom Internett og jeg var så heldig å finne dette lånet selskapet og jeg ba om lån innen bare 48 timer etter å ha gitt alt de trengte for å verifisere om jeg skulle betale tilbake lånet de ga meg $ 70,000.00 og jeg skulle begynne å betale tilbake lånet i 9 måneders tid Trust Fund Finance Service er det beste lånevirksomheten noensinne ….. Jeg vil slippe e-postkontakten nedenfor, jeg anbefaler dem til deg. E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com

Skriv et svar