Arkiver

Sponsoreret indhold

De bedste teambuilding-oplevelser

Teambuilding er en stigende trend blandt danske virksomheder. Godt samarbejde, høj effektivitet og mere resultatorienterede medarbejdere er blot nogle af de fordele, som god teambuilding bidrager med. Men er du usikker på, hvilke teambuilding-oplevelser, som du skal vælge dit netop din virksomhed? Heldigvis kan du finde lidt inspiration 5 teambuilding idéer på Bakken her.

Teambuilding passer til et bredt spektrum af virksomheder, og der er oplevelser, som alle kan få gavn af. Det handler blot om at finde de rigtige teambuilding-idé, som dine medarbejdere bliver glade for. Der er teambuilding-oplevelser for udendørsmenneskerne, adventure-folket, de historieinteresserede, de spillelystne og de madglade samt meget mere.

5 teambuilding-idéer

Det er næsten kun fantasien, der sætte grænser, når det kommer til, hvad man kan lave på en teambuilding-dag. Derfor er det bare med at finde nogle aktiviteter, som dine medarbejdere i virksomheden finder interessante, og som I kan uddrage noget nyttigt fra. Her er nogle idéer til teambuilding, som I kan finde på Bakken i København.

Øl-tour

Der er ikke noget, som en kold øl i flotte omgivelser. Det er en god mulighed for at prøve en masse spændende specialøl i selskab med kollegaer i en form for ølsmagnings-pubcrawl.

5-kamp

Dette er for de eventyrlystne og konkurrencemenneskerne. 5-kamp er en sjov teambuilding-oplevelse, hvor man også får lov til at kæmpe mod hinanden på hold. Det er en god måde at skabe holdånd på, og der bliver ofte gået til den i kampens hede.

Korsbæk på Bakken

Matador har sin helt egen by på Bakken, og den populære danske serie er derfor også de perfekte rammer for en god teambuilding-oplevelse, hvor I bliver vist rundt og oplever stemningen, mens I hører de sjove og interessante historier.

Dyrehavens mange muligheder

Teambuilding behøver ikke være sved og tvekampe. Det kan også være hygge med en picnickurv i Dyrehaven, hvor man kan forhåbentlig se en stor flok rådyr.

Rundvisning i verdens ældste forlystelsespark

En helt klassisk rundvisning er også en solid teambuilding-mulighed for de historieinteresserede, hvor I kan høre om, hvordan Bakken blev til, mens I bliver ført rundt i den gamle forlystelsespark.

Skriv et svar